Ellen DeGeneres face haz de necazul soției sale, Portia de Rossi, după ce aceasta a fost operată

Ellen DeGeneres a glumit pe seama soției ei, Portia de Rossi, care a trecut recent printr-o operație de apendicită.

Ellen DeGeneres face haz de necazul soției sale, Portia de Rossi, după ce aceasta a fost operată

Îndrăgita vedetă TV Ellen deGeneres nu s-a putut abține în timpul emisiunii sale și a râs de soția ei, recent operată. Ellen a spus că trupul Portiei de Rossi a fost invadat de un „demon”, în timp ce se zvârcolea de durere înainte de recenta ei apendicectomie de urgență.

DeGeneres a dus-o recent la spital pe soția ei, după ce a găsit-o în camera lor „pe podea, în patru labe”.

Pentru fanii curioși să afle cum au trecut cele două prin neașteptata experiență, Ellen a povestit cu lux de amănunte (și de glume), deși e clar că nu a avut parte de un weekend prea ușor. „Așa că o duc repede la urgențe, și conducând noi, ea are dureri așa de mari și sunt îngrijorată pentru ea și nu știu ce-i cu ea, pentru că, după cum știți, am crescut în credința creștină, deci primul meu gând a fost că este un diavol,” a spus ea, marți.

Medicii au făcut un CT și au constatat prezența unei inflamații, dar nu aveau încă un diagnostic final.

De Rossi a fost internată, iar DeGeneres a fost trimisă acasă, ca urmare a protocoalelor COVID-19, care interzic accesul aparținătorilor în spitale.

„M-au trimis acasă și eu plângeam, pentru că cineva tăia ceapă în biroul asistentelor.”

Ellen a primit un telefon în dimineața următoare, prin care a fost anunțată că soției sale trebuie să i se scoată apendicele.

DeGeneres, care a avut COVID-19 anul trecut, a mai spus că soția ei a suferit mult după operație, dar că se simte mult mai bine acum. „E acasă. A sosit acasă târziu ieri. Nu întreagă, și-a lăsat apendicele la spital.”

DeGeneres (63 de ani) și de Rossi (48 de ani) s-au căsătorit în 2008. DeGeneres a povestit în trecut că a crescut fără medicamente sau vaccinuri, într-un cămin de Christian Science.

Citește și:

Ellen deGeneres, declarații despre moartea fostei iubite 

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people