Katy Perry vorbește cu sinceritate despre viața de mamă: „Asta e ce fac femeile? Doamne!”

„Doamne, e o nebunie. Ce carusel!” a afirmat Katy Perry despre primele săptămâni de la nașterea fiicei ei.

Katy Perry vorbește cu sinceritate despre viața de mamă: "Asta e ce fac femeile? Doamne!"

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom au devenit părinți pentru prima oară în luna august a anului trecut. Deși cântăreața a mărturisit în nenumărate rânduri că venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevărată binecuvântare și că este extrem de fericită, în egală măsură, nu s-a sfiit nici să dezvăluie că rolul de mamă vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute.

Invitată în emisiunea Jimmy Kimmel Live!, Katy Perry a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat.

„Nimeni nu vorbește despre primele șase săptămâni de la naștere. Doamne, e o nebunie. Ce carusel!”.

Cântăreața a mai adăugat și că albumul său Smile a apărut pe piață la puțin timp după nașterea fiicei sale, Daisy, și că a avut parte de o lansare atipică.

„După fiecare lansare avea loc o petrecere sau o cină. Dar de data aceasta, dădeam naștere celui mai important cadou pe care l-am primit în viața mea. Albumul a apărut a doua zi, iar eu eram în spital și nici măcar nu puteam să îmi curăț singură zonele intime. A fost cea mai neobișnuită lansare.”

De asemenea, într-un alt interviu acordat emisiunii Live with Kelly and Ryan, Katy Perry a dezvăluit că s-a întors la muncă după doar cinci săptămâni de la naștere.

„Am început să filmez pentru sezonul patru al emisiunii American Idol la cinci săptămâni de la naștere. Nu am planificat asta. Doamne, a fost atât de intens! Să naști, iar apoi să te întorci la muncă și să alăptezi… Asta e ce fac femeile? Doamne! Femeile sunt cele mai puternice ființe de pe planetă!”

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, Katy Perry nu s-a sfiit nici să arate transformările prin care corpul său a trecut după sarcină. La doar o săptămână de când a devenit mamă, artista  a postat pe contul său de Instagram o fotografie în lenjerie intimă. Postarea s-a bucurat de un real succes, fanii acesteia apreciind naturalețea de care a dat dovadă.

Citește și:
Katy Perry a pozat în lenjerie intimă la doar o săptămână de când a născut

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video