Kate Moss a depus mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, neagă acuzațiile lui Amber Heard, susținând că actorul nu a fost niciodată violent cu ea.

Kate Moss a depus mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

În urmă cu câteva săptămâni, Amber Heard a menționat-o pe Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, în timpul procesului de defăimare pe care actorul l-a intentat împotriva ei. Aceasta a vorbit la momentul respectiv despre un episod intens ce a avut loc între Depp și sora sa, Whitney. Actrița din Aquaman a declarat în fața juraților că s-a temut că fostul său soț o va împinge pe scări pe Whitney, mai ales fiindcă auzise un zvon conform căruia Johnny îi făcuse același lucru și lui Kate Moss în perioada în care formau un cuplu.

Pentru a clarifica situația, Kate Moss a depus ieri mărturie în cadrul procesului prin intermediul unei conferințe video. Fostul model a negat acuzațiile lui Amber Heard, mărturisind că Depp „nu m-a împins, lovit sau aruncat pe scări niciodată.” Aceasta a povestit că ea și Johnny Depp se aflau într-o vacanță în Jamaica și că în timpul sejurului a alunecat pe scări, iar actorul i-a oferit îngrijire medicală.

„Ieșeam din cameră, iar Johnny a părăsit camera înaintea mea. Fusese o furtună și când am ieșit din cameră am alunecat pe scări. M-am lovit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce mi s-a întâmplat și aveam dureri. El s-a întors repede să mă ajute, m-a dus în camera mea și mi-a oferit îngrijiri medicale”, a declarat Kate Moss.

Kate Moss și Johnny Depp s-au despărțit în 1997, după patru ani de relație. Deși cei doi nu s-au sfiit niciodată să își arate în public afecțiunea, pasiunea lor reciprocă s-a revărsat în certuri aprinse. Cuplul a fost văzut țipând adeseori unul la celălalt, iar un conflict a dus la arestarea lui Depp. La ora 5:30 dimineața, pe 13 septembrie 1994, actorul a fost arestat pentru că ar fi distrus camera din Hotelul Mark din New York, în care se afla alături de Kate. Poliția l-a găsit pe Depp „într-o stare de posibilă intoxicație”, însă Kate Moss era complet nevătămată.

Citește și:
Liam Payne și Maya Henry s-au despărțit din nou. Cei doi și-au anulat logodna

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people