Au ieșit la iveală noi detalii scandaloase în procesul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Unul dintre apropiații lui Amber Heard face noi dezvăluiri despre căsnicia actriței cu Johnny Depp.

Au ieșit la iveală noi detalii scandaloase în procesul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Unul dintre foștii prieteni ai lui Amber Heard, iO Tillett Wright, a depus mărturie în tribunal în cadrul procesului de defăimare pe care actorul l-a intentat fostei sale soții, Amber Heard. Acesta a făcut declarații despre căsnicia celor doi. 

Potrivit Insider, iO Tillett Wright a spus că a cunoscut-o pe Amber Heard pentru prima dată în 2011 și în scurt timp s-a împrietenit cu ea. În 2013, Tillett Wright s-a mutat în Los Angeles, iar atunci s-a înțeles cu partenerul actriței de la acea vreme, Johnny Depp, și chiar a locuit într-una dintre casele lui timp de 9 luni. 

Tillett Wright, care este autor, fotograf și gazdă TV, a povestit că nu a fost martor atunci când Johnny Depp ar fi abuzat-o fizic pe Amber Heard, dar și-a amintit de un comentariu referitor la violență domestică pe care actorul l-a făcut în ziua în care s-a căsătorit cu Heard. 

„În timp ce ne întoarceam de la ceremonie mă plimbam cu Johnny și îl felicitam pentru că au reușit să facă asta. Și el a spus: „Suntem căsătoriți, acum pot să o lovesc cu pumnul în față și nimeni nu poate face nimic în privința asta.”

A mai precizat că a avut o „mulțime de discuții” cu Johnny Depp cu privire la certurile sale cu Amber Heard.

„La început, [Depp] spunea că era atât de îndrăgostit încât acest lucru l-a făcut să se simtă nebun. El credea că ea îl înșală și că are relații cu colegii ei. I-am spus: „Ascultă, o cunosc, cred, destul de bine și vorbesc mult cu ea. Cred că dacă ar fi avut o aventură, aș fi unul dintre puținii oameni care ar fi știut. Nu păstrez secrete sau minciuni pentru nimeni și ți-aș spune dacă se întâmplă asta, ca să poți lua propriile decizii. Dar din câte știu, nu este chiar așa. Ea este cu adevărat îndrăgostită de tine. Și cred că și ea este îngrijorată că ai aventuri. Amândoi trebuie să acceptați faptul că sunteți cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt și să vă sprijiniți, să fiți împreună și să vă iubiți”, a completat Tillett Wright. 

Tillett Wright a adăugat că Johnny Depp a fost gelos în relațiile sale anterioare, iar acest lucru l-a făcut să bea și să-și manifeste furia. El a spus că a avut aceste probleme și în fostele sale relații cu Winona Ryder, Kate Moss și Vanessa Paradis.

Tillett Wright a mărturisit că a încetat să mai fie prieten cu Johnny Depp după despărțirea de Amber Heard. Cu actrița a mai continuat să fie prieten până în primăvara anului 2021. 

Procesul a fost demarat în urma unui eseu pe care Amber Heard l-a publicat în 2018 în Washington Post, în care actrița declara că se consideră o supraviețuitoare a violenței domestice. Deși numele lui Depp nu a fost menționat în eseul respectiv, actorul insistă că fosta sa soție a aruncat asupra lui suspiciunea că ar fi fost violent cu ea, lucru care ar fi condus la excluderea lui din distribuția filmelor Pirații din Caraibe.

Amber Heard și Johnny Depp s-au întâlnit în 2009 pe platourile de filmare The Rum Diary, s-au căsătorit în 2015 și au fost mai târziu implicați într-un lung și costisitor proces de divorț, acuzându-se reciproc de abuz verbal, fizic, psihic. Actorul a negat în repetate rânduri acuzațiile de abuz și de violență domestică, inclusiv când a depus mărturie în instanță în procesul pe care l-a intentat fostei soții.

Citește și:
Cine a vizitat-o pe Amber Heard în noaptea dinaintea depunerii actelor pentru divorțul de Johnny Depp?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people