Cine a vizitat-o pe Amber Heard în noaptea dinaintea depunerii actelor pentru divorțul de Johnny Depp?

În noaptea dinainte de a depune actele pentru a obține divorțul de Johnny Depp, Amber Heard a avut un vizitator misterios. Aceasta a povestit în instanță despre cine era vorba.

Cine a vizitat-o pe Amber Heard în noaptea dinaintea depunerii actelor pentru divorțul de Johnny Depp?

Divorțul de Johnny Depp a adus complicații în viața lui Amber Heard, iar procesul de defăimare pe care i l-a intentat acum fostul său soț a devenit un fenomen global, care a divizat publicul în două segmente aflate într-o adevărată controversă. Depp o acuză acum pe fosta sa soție că i-a distrus reputația printr-un eseu scris de aceasta pentru Washington Post, eseu în care se declara o victimă a violenței domestice și sexuale, fără a-și numi, însă, agresorul. Depp susține că eseul lui Heard este cel care a condus la concedierea sa din seria de filme Pirații din Caraibe.

În procesul dintre cei doi, unul dintre personajele des menționate a fost actorul James Franco, cu care Heard a lucrat și de care a fost apropiată. Vizita lui James Franco la locuința lui Amber Heard a constituit unul dintre subiectele principale ale noilor mărturii ale actriței. Heard a confirmat vizita, avocații lui Depp arătând juriului materiale video preluate de camerele de supraveghere din clădirea în care locuia Heard la acea vreme, pe data de 22 mai 2016, cu doar o zi înainte ca aceasta să depună actele pentru divorțul de Johnny Depp.

Avocata lui Depp, Camille Vasquez, a interogat-o pe Heard în legătură cu intențiile acesteia de a obține un ordin temporar de restricție, pe data de 27 mai 2016, Heard mărturisind anterior că avea atacuri de panică și dificultăți în a adormi, gândindu-se că Depp va intra peste ea în casă. De asemenea, Heard a spus că personalul clădirii în care locuia obișnuia să îl lase pe Depp să intre în casă, împotriva dorințelor ei.

Acela a fost momentul în care avocata lui Depp a întrebat-o pe Heard dacă s-a simțit confortabil să fie vizitată de James Franco în seara de 22 mai 2016, care a precedat depunerii actelor pentru divorțul de Johnny Depp. Heard a declarat inițial că nu își amintește data exactă la care a fost vizitată de Franco, iar Vasquez a arătat tribunalului imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. Heard a confirmat că în imagini era James Franco.

„Era prietenul meu. Și locuia alături, la propriu alături. Și, sinceră să fiu, epuizasem obișnuita mea rețea de sprijin și eram bucuroasă să primesc pe cât de multă prietenie era posibil”, a declarat aceasta.

De asemenea, Heard a declarat că Depp era extrem de gelos pe James Franco, alături de care actrița a jucat în două filme, și că îi cerea să nu mai lucreze. Și Depp a mărturisit că a crezut că Heard și Franco au o aventură. Heard a mai declarat:

„Era furios pe mine pentru că luasem un job alături de James Franco. Îl ura, îl ura pe James Franco și deja mă acuza că aș fi avut ceva cu el în trecut, din moment ce lucraserăm la Pineapple Express împreună.”

Divorțul de Johnny Depp s-a dovedit un act care i-a schimbat complet viața lui Amber Heard. Actrița a rămas în atenția publicului mai ales datorită bătăliei continue cu fostul său soț. În noiembrie 2020, Depp a pierdut un proces în care a fost implicată și fosta sa soție. Procesul fusese intentat publicației britanice The Sun, care îl numise „bătăuș de femei”. Tribunalul din Marea Britanie a decis că publicația a folosit o expresie care s-a dovedit a fi adevărată, Heard depunând și ea mărturie în acest sens.

Citește și:
Festivalul de la Cannes 2022: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people