Gina Pistol se întoarce la TV. Când se va întâmpla asta?

Gina Pistol se întoarce la TV și a mărturisit că de-abia așteaptă să își întâlnească din nou colegii, pe platourile de filmare ale emisiunii Chefi la cuțite.

Gina Pistol se întoarce la TV. Când se va întâmpla asta?

Gina Pistol se întoarce TV. Prezentatoarea a făcut în cele din urmă anunțul așteptat de fanii săi, care au urmărit-o de-a lungul anilor în producțiile Antena 1 Chefi la cuțite și Asia Express. Ea a renunțat, pentru o vreme, la muncă, pentru a da naștere fiicei sale la începutul primăverii, dar a declarat că acum este pregătită și își dorește să revină la muncă. Gina Pistol și partenerul său, Smiley, au devenit părinți în luna martie a acestui an, Pistol dând naștere unei fetițe, numită Josephine Ana Maria.

Anunțul că Gina Pistol se întoarce la TV a fost făcut chiar de ea, aceasta declarând pentru publicația playtech.ro că va reveni pentru filmările următoarelor sezoane ale emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite. Pistol a fost înlocuită pentru sezonul al patrulea din Asia Express cu Irina Fodor.

„O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”, a declarat vedeta. Ea nu a precizat și când urmează să reînceapă filmările, dar este cert faptul că, cel puțin în ceea ce privește competiția-fenomen Asia Express, filmările pentru sezonul al patrulea, Drumul Împăraților, tocmai s-au încheiat, echipele revenind deja în țară de câteva săptămâni.

Anunțul că Gina Pistol se întoarce la TV vine într-un moment în care fiica ei, Josephine, are deja aproape cinci luni. Vedeta a vorbit și despre cum a experimentat, în tot acest timp, viața de proaspătă mamă: „De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical. Iubirea mea pentru copil este de nedescris, este o iubire care crește de la o zi la alta”, a mai spus Gina Pistol.

Atât Pistol, cât și partenerul său, Smiley, au făcut în mai multe rânduri declarații entuziaste despre statutul lor de părinți. Cei doi continuă, însă, să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media, acolo unde fiecare dintre ei este urmărit de un număr considerabil de fani.

Citește și:
Anunț oficial: Cătălin Botezatu pleacă de la Bravo, ai stil!'. Primele declarații ale cunoscutului designer

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people