Daniel Pavel, primele imagini alături de noua iubită. Cine este partenera prezentatorului de la Survivor

Daniel Pavel a publicat primele imagini cu noua lui iubită.

Daniel Pavel, primele imagini alături de noua iubită. Cine este partenera prezentatorului de la Survivor

Daniel Pavel pare că iubește din nou. Prezentatorul TV a publicat imagini pe rețelele de socializare alături de noua sa perteneră, alături de care s-a distrat de minune la SAGA Festival. După ce s-a despărțit de Marina, cu care se și logodise, prezentatorul de la Survivor România a împărtășit cu fanii fotografii cu noua iubită.

Prezentatorul TV a început o nouă relație cu Ana Maria Pop cu câteva luni în urmă, înainte să plece în Republica Dominicană pentru Survivor. Cei doi s-au distrat împreună la SAGA Festival în București, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au atras aprecieri din partea fanilor. Admiratorii au fost încântați să-l vadă pe Daniel Pavel în această ipostază și au transmis cuplului toate gândurile bune.

Cine este noua iubită a lui Daniel Pavel

Se pare că noua iubită a lui Daniel Pavel nu este străină de lumea mondenă. Ana Maria Pop a mai avut o relație în trecut cu Horia Tecău, dar și cu fotbalistul portughez Ricardo Cadu, potrivit TVMania. Tânăra a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, însă la scurt timp a renunțat la cariera în domeniu pentru a deveni actriță.

Ana Maria Pop a jucat în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes. În prezent, partenera lui Daniel Pavel s-a concentrat spre altă direcție și este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016, notează Click.

„Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului. Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii”, a povestit iubita lui Daniel Pavel pentru revista Luxury.

Prezentatorul TV și logodnica lui s-au despărțit după 7 ani de relație

În vara anului trecut, Daniel Pavel și logodnica sa au pus capăt unei povești de iubire de 7 ani. Prezentatorul TV a precizat că el a fost cel care a luat decizia să se despartă. Acesta a spus la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D că timpul le vindecă pe toate.

Eu am pus stop. Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva”, a declarat Dan Pavel la vremea respectivă, la „Teo Show”.

Citește și:
Amalia Enache, despre motivul pentru care nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale: „Preferă să rămână în spate'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people