Cosmina Păsărin, confesiuni despre relații și greșelile făcute în plan sentimental: „Poți fi fericită și singură”

Cosmina Păsărin a făcut confesiuni despre relațiile ei amoroase și greșelile pe care le-a făcut până acum în plan sentimental.

Cosmina Păsărin, confesiuni despre relații și greșelile făcute în plan sentimental: "Poți fi fericită și singură"

Cosmina Păsărin a vorbit cu sinceritate despre fostele sale relațiile. Vedeta în vârstă de 39 de ani a dezvăluit și care a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o pe plan amoros. 

Cosmina Păsărin a mărturisit într-un interviu acordat revistei VIVA! că fericirea nu o asociază cu prezența unui bărbat în viața ei. Vedeta a explicat care a fost procesul pe care l-a parcurs până să fie convinsă de acest lucru. 

„Am încetat de multă vreme să mai asociez fericirea sau împlinirea sufletească cu prezența unui bărbat și cred că aceasta este o abordare sănătoasă. Nu vreau să se înțeleagă că eu nu mai cred în relații și în puterea lor sau că urăsc bărbații. (…) Cred în relații și iubire mai mult ca oricând și cred la fel de mult și în puterea masculină. Bărbații au curaj, au energie, au o forță care pe mine mă va atrage mereu și pot fi niște prieteni și niște parteneri minunați.”

În continuare, Cosmina Păsărin a întărit ideea că o persoană poate fi fericită și dacă este singură și nu e implicată într-o relație și că, de fapt, fericirea depinde de noi, și nu cei din jurul nostru. 

„Deși cred în energia masculină și în cea a dragostei, cred la fel de mult și în împlinirea sufletească ce nu depinde de prezența unui bărbat. Da, poți fi fericită și singură. Știu că ideal ar fi ca noi, oamenii, să ne întâlnim și să fim fericiți și împreună, dar dacă asta nu se întâmplă, trebuie să avem și resurse proprii cu care să ne facem viața mai frumoasă și să nu depindem atât de mult de ce se întâmplă în viața noastră amoroasă. Fericirea este în noi! Nu trebuie să depindă de alte persoane sau de lucruri materiale.”

Vedeta a recunoscut că într-o fostă relație, s-a confruntat cu gelozia și posesivitatea partenerului cu care forma un cuplu atunci. 

„Cea mai mare greșeală pe care eu consider că am făcut-o este aceea că am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața și să transforme acea relație din parteneriat în prizonierat. Pot spune, deci, că am renunțat atunci la mine pentru a-l face pe el să se simtă confortabil, însă eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință. Nu este sănătos ce am făcut”, a adăugat Cosmina Păsărin pentru VIVA!.

Citește și:
Ce crede cu adevărat Adela Popescu despre Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Declarația prezentatoarei PRO TV a surprins pe multă lume

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people