Ce crede cu adevărat Adela Popescu despre Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Declarația prezentatoarei PRO TV a surprins pe multă lume

Adela Popescu și Andreea Ibacka au apărut împreună pe social media în imagini inedite.

Ce crede cu adevărat Adela Popescu despre Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Declarația prezentatoarei PRO TV a surprins pe multă lume

Despre relația dintre Adela Popescu și Andreea Ibacka s-a scris mult în ultima vreme după ce ele au avut mai multe schimburi surprinzătoare de replici pe rețelele de socializare.

Fanii celor două știu însă că între prezentatoarea PRO TV și soția lui Cabral este, de fapt, o foarte bună relație de prietenie, iar acest lucru a fost confirmat încă o dată de Adela Popescu.

Așa cum probabil știi deja, Adela Popescu și Cabral se află în această perioadă în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Însă, cei doi nu au plecat singuri, ci însoțiți de partenerii de cuplu și de copii.

Adela și Andreea se bucură din plin și de pauzele de la filmări, astfel că prezentatoarea PRO TV a profitat de puținul timp liber pentru a face o fotografie pe plajă împreună cu prietena ei.

„Cuscra Andreea Ibacka, top trei cele mai frumoase femei din România. Părerea mea”, a scris fosta moderatoare de la Vorbește lumea, pe contul de Instagram.

Replica Andreei Ibacka nu s-a lăsat mult timp așteptată, iar soția lui Cabral a ținut să arate public cât apreciază prietenia cu Adela Popescu.

„Dar ce spectacol de cuscră am eu”, a completat Andreea Ibacka, care se află și ea în Republica Dominicană, însoțită fiind și de cei doi copii pe care îi are cu Cabral, Namiko și Tiago.

Adela și Andreea, schimb inedit de replici în direct la TV

La începutul lunii mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian. Deși evenimentul trebuia să aibă loc anul trecut, acesta a fost amânat, iar petrecerea a fost una foarte restrânsă. Deși au fost alături de ei cele mai apropiate persoane, Cabral și Andreea Ibacka nu au fost prezenți. Prezentatorul TV de la Pro TV era plecat în acea perioadă la o cursă de mașini foarte importantă pentru el, iar pe partenera lui de viață au uitat să o invite în mod direct.

Cum botezul a fost organizat cu repreziciune, Adela și Radu au uitat să o treacă și pe Andreea Ibacka pe listă. Deși lipsa invitației a supărat-o pe Andreea, cele două vedete au lămurit lucrurile în direct și au explicat ce s-a întâmplat, de fapt. Adela a precizat că ea și soțul ei și-au împărțit sarcinile pentru organizarea botezului, iar invitația pentru familia lui Cabral i-a revenit prezentatorului de la „Insula Iubirii”.

„Haide, totuși, să dăm cărțile pe față. Noi ne-am împărțit, eu cu soțul, și am zis să organizăm repede botezul ăsta că rămâne copilul nebotezat. Am anulat un botez la care erai invitată. Apoi soțul meu l-a sunat pe Cabral să-l invite la botez. A uitat să-ți comunice. Asta a fost, de fapt problema”, a spus Adela Popescu, în timp ce Andreea Ibacka a spus: „Deci, arunci problema în curtea noastră”.

Pe de altă parte, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au lipsit de la botezul fiului Andreei Ibacka și al lui Cabral, Tiago. La finalul discuției din emisiune, Adela a precizat că a aflat de lipsa prietenei sale de la Irina Fodor, concluzionând că „lucrurile importante trebuie discutate între femei”.

Citește și:
Marius Moga, dezvăluiri inedite despre relația cu fiica sa: „Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people