Marius Moga, dezvăluiri inedite despre relația cu fiica sa: „Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte”

Marius Moga a vorbit deschis despre cariera sa de artist și compozitor, dar și despre relația cu fiica sa și cum îl inspiră rolul de tată.

Marius Moga, dezvăluiri inedite despre relația cu fiica sa: „Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte”

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, care se bucură de un succes răsunător în toată lumea. Cântărețul a vorbit despre ceea ce îl motivează, dar și despre viața de familie. Potrivit spuselor sale, fiica sa este o adevărată sursă de inspirație și se regăsește tot mai mult în ea.

Cântărețul a lansat de-a lungul timpului hit-uri care au rămas și acum în inimile fanilor și a lucrat cu nume mari din industria muzicală. Invitat în cadrul emisiunii Alexandrei Ungureanu, „Duet”, artistul a vorbit despre viața de producător, cântăreț, dar mai ales de tată.

Marius Moga, despre relația cu fiica sa

Marius Moga și partenera lui, Bianca Lăpuște, au împreună o fetiță, pe nume Maria, în vârstă 6 ani. Cei doi sunt foarte mândri de cea mică, iar când vine vorba despre expunerea sa, evită să îi arate chipul pe rețelele de socializare pentru că se tem ca la un moment dat fiica lor să nu fie de acord cu supraexpunerea sa.

„Eu încerc să-i insuflu fetiței mele ideea de a fi creativă. Apoi, ea este încăpățânată. Îi va prinde bine în viață. Să nu ajungă la adolescență sau când va fi matură că va face orice îi zic alții! Este bine să asculți și de alții, dar nici să nu ai voință. La ea trebuie să fie ca ea! Deși e mai chinuitor așa. Mă văd în ea, dar totodată mă enervează. Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte, dar, mai departe în viață, un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător, „da, tati, da, mami”, a declarat Marius Moga.

De asemenea, Marius Moga a vorbit despre motivația care l-a ajutat în carieră și criticile aduse din partea tatălui său. Potrivit declarațiilor sale, tatăl său l-a determinat tot timpul să facă mai mult și să se autodepășească, fapt ce l-a ajutat mai mult decât dacă ar fi primit doar confirmări.

„Cel mai mare critic al meu a rămas taică-miu. „Ce-i asta, mă?!”, îmi zicea încă de la 18 ani. M-am obișnuit cu critica de mic. Decât 10 yes-men, mai bine unul care să-ți spună: „Nu e bine, mai încearcă, mai bagă o fisă!”. Te ajută mai mult. Așa îmbunătățești piesa, ceea ce faci. Tata e și ascultător, e și tatăl meu. Nici nu trebuie să-mi taie aripile, nici să-mi dea aripi false. Nu a fost niciodată genul să-mi spună: „E super tot ce faci!”. Mă sună câteodată: „Ce-i cu piesa aia?!”. Din perspectiva mea, măcar unul dintre părinți să fie obiectivi. Mama e cu „copilul lui mama”, o iubesc, mă iubește. Tata trece peste postura de tată.”

Citește și:
Pete Davidson, nevoit să apeleze la terapie după despărțirea de Kim Kardashian

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people