De ce Marius Moga nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței sale

Maria, fiica lui Marius Moga, e ferită de părinții săi de luminile reflectoarelor, și apare extrem de rar chiar și în postările acestora.

De ce Marius Moga nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței sale

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide, dar și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, în cadrul unei petreceri organizate de PRO TV. S-au căsătorit în 2015 și au împreună o fată, pe nume Maria-Elisabeta, care va împlini în toamnă 7 ani.

Maria, fiica lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște, nu apare prea des în postările părinților săi, care au ales să-și trăiască viața de familie departe de ochii presei și ai fanilor. Deși cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, sunt un cuplu foarte discret, încă de la căsătorie.

În ceea ce privește decizia de a nu dezvălui decât foarte rar imagini cu fiica lui – și aproape de fiecare dată cu fața blurată – Marius Moga a făcut câteva precizări într-un interviu acordat recent.

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: ‘Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?’. Am zis: ‘Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.’ Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a declarat Marius Moga pentru ego.ro.

Marius Moga, mărturisiri surprinzătoare despre fiica lui

În urmă cu ceva timp, soția lui Marius Moga a vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Bianca Lăpuște a povestit că atât ea, cât și compozitorul își mai doresc un copil. 

„Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria-Elisabeta. Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar dacă o să am două fete o să experimentez rolul de mamă de două fete. Deci, orice ar fi este bine”, a declarat Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, pentru impact.ro, citată de playtech.ro

În urmă cu câteva luni, Marius Moga a fost invitat în podcast-ul „Aproximativ discuții”, produs de canalul de YouTube HappyFishTV și găzduit de Gojira, în cadrul căruia a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată. 

„Eu îmi doream să am băiat, nu știu de ce, poate că eram eu și cu frate-miu, că ducem mai departe numele, dar când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat. Mi-am dat seama că e bine să fii și vulnerabil. Noi, băieții, suntem învățați de mici că noi nu trebuie să plângem, că noi suntem duri. Când ai o fată, ea îți arată că nu poți să o educi așa cum mă lua tata pe mine, de exemplu. Nu am avut niciun exemplu despre cum să vorbesc cu ea și atunci a trebuit să resetez tot”, a spus Marius Moga.

Citește și:
Smiley vorbește pentru prima dată despre cel de-al doilea copil: „Un frățior lui Josephine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people