Andreea Ibacka, mărturisiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă și schimbările care au apărut în viața ei după cel de-al doilea copil.

Andreea Ibacka, mărturisiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară pe 5 octombrie 2021. Actrița a născut un băiețel, pe nume Tiago. Vedeta și soțul ei, Cabral, mai au împreună o fetiță, pe Namiko, în vârstă de 3 ani. 

Viața Andreei Ibacka s-a schimbat extrem de mult după ce a devenit din nou mamă. Actrița a dezvăluit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” cum se descurcă când vine vorba de creșterea celor doi copii. 

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim.”

Andreea Ibacka a mărturisit că are parte și de ajutor, însă recunoaște că întâmpină și o serie de provocări. 

„Sunt zen. Am ajutor pe timpul zilei. Tura de noapte îmi revine pentru că alăptez. Eu am antrenamentul nopților pierdute. Dar atunci când se mai liniștiseră apele, am luat-o de la capăt. Sunt mai liniștită, mai calmă și mai răbdătoare decât oricând. Îmi dau seama că micuțul n-are nicio vină. Atunci am toată răbdarea.”

Actrița a fost întrebată și cum l-a primit Namiko, fiica ei în vârstă de 3 ani, pe Tiago. 

„Genial! Nici dacă-i impuneam noi să o facă într-un fel, nu o făcea mai bine decât s-a întâmplat. Fără niciun fel de gelozii. În continuare există acest risc, noi încercăm, pe cât ne pricepem, să-l limităm. Este foarte atașată de el. La fiecare minut vine să-l îmbrățișeze și să-l pupe.”

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când au jucat împreună într-o telenovelă românească, care i-a adus împreună și par să aibă o relație excelentă, dacă e să o judecăm după farsele și declarațiile celor doi din social media. S-au căsătorit în 2011 și au împreună doi copii. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri după aproape 18 ani de relație cu soțul ei, Radu Dragomir: „E omul cu care am evoluat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people