Alexandra Ungureanu vorbește deschis despre dorința de a deveni mamă

Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri sincere despre dorința de a deveni mamă.

Alexandra Ungureanu vorbește deschis despre dorința de a deveni mamă

Alexandra Ungureanu se bucură de celebritate și de proiectele în care este implicată. CâștigătoareaBravo, ai stil! Celebritiesîși ia fanii prin surprindere cu fiecare apariție, iar de ceva timp este gazda unei emisiuni unde sunt invitați artiști, numită „Duet cu Alexandra.” Cu toate că viața profesională merge de minune, vedeta a mărturisit că începe să aibă alte regrete pe plan personal.

Alexandra Ungureanu își dorește să devină mamă

Artistaa declarat că își dorește să devină mamă, iar în ultima perioadă se gândește tot mai mult la asta. Într-un interviu acordat pentru „Teo Show”, Alexandra Ungureanu a precizat că de fiecare dată când vede un copil, este încercată de emoții pe care nu le-a mai simțit până acum. Astfel, timpul nu este pierdut, iar cântăreața ia în considerare tot mai mult ideea de a deveni mamă. Pentru artistă, acest subiect a început să devină unul destul de sensibil și nu îl discută cu ușurință.

„Să știi că e un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o chestie pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior și niște sentimente pe care nu le-am mai simțit până acum. Deci, probabil că e momentul. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a declarat Alexandra Ungureanu în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Cu ce complexe se confruntă artista

De asemenea,Alexandra Ungureanua vorbit deschis și despre complexele pe care le are. Cântăreața a precizat că nu mai are nemulțumiri la fel de mari ca înainte, însă mai există câteva aspecte care îi displac la propria persoană. Cum timpul alocat rețelelor de socializare este destul de îndelungat, artista a recunoscut că nu a mai acordat o atenție atât de mare cititului.

„Mi se pare că nu sunt uneori destul de deșteaptă. Recunosc că în ultimii ani am înlocuit cărțile cu social media”, a completat cântăreața în aceeași emisiune.

Citește și:
Amber Heard recunoaște că a mințit cu privire la banii obținuți după divorțul de Johnny Depp

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people