Alexandra Ungureanu, mărturisiri despre relația cu mama ei: „Suntem atât de diferite”

Alexandra Ungureanu a vorbit cu sinceritate despre relația cu mama ei.

Alexandra Ungureanu, mărturisiri despre relația cu mama ei: "Suntem atât de diferite"

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, au participat în sezonul 4 Asia Express. Echipa formată din cele două a fost prima eliminată din cadrul competiției de la Antena 1. Pe parcursul show-ului, relația dintre cele două a generat discuții, fanii considerând că nu ar fi atât de apropiate.

Alexandra Ungureanu a fost invitată în podcast-ul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YoutubeHappyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, în cadrul căruia a făcut declarații și despre cum se înțelege cu mama ei. Artista a recunoscut faptul că de când a participat la Asia Express, s-a tot vorbit despre relația celor două. 

„De la Asia Express încoace tot s-a făcut tam-tam pe chestia asta legată de relația mea cu maică-mea, care e una super strong, dar un pic dominatoare din partea ei și s-a comentat foarte mult că sunt singură. Eu știam la ce mă expun când m-am băgat acolo, știam că e posibil să iasă toți demonii noștri de prin cutii și indiferent cum o dai lumea să te judece sau să iasă prost. Mi-am asumat.”

Alexandra Ungureanu a dezvăluit că există o serie de lucruri care generează tensiuni între ea și mama ei. 

„Mama mea e oricum foarte simpatică. Noi suntem atât de diferite, eu sunt fanul ei, pe bune! Dacă n-ar fi să intervină peste mine cu chestiile pe care ea le susține foarte strong și nu s-ar băga cu bocancii în chestii pe care vreau să le am aranjate ale mele, chit că știu că greșesc, dar să mă lase în pace. Dacă nu ar fi chestia asta, aș fi fanul ei numărul unu. În același timp, eu dacă aș fi fost ca mama nu-mi trecea nimeni pe dinainte. Rupeam tot! Măcar de aș fi lăsat-o să fie managera mea când am plecat de la Onești. Așa cum ar fi știut ea, pe modelul tatălui Andrei, cred că s-ar fi întâmplat niște situații un pic mai altfel”, a adăugat Alexandra Ungureanu în podcast-ul „Aproximativ discuții” găzduit de Gojira.

Citește și:
Andreea Bălan va apărea în două emisiuni TV! Artista, vedeta unui nou proiect

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people