Cabral pleacă în Republica Dominicană împreună cu soția lui și cei doi copii ai lor. Ce a dezvăluit Andreea Ibacka

Cabral Ibacka va prezenta împreună cu Adela Popescu cel de-al doilea sezon al show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!".

Cabral pleacă în Republica Dominicană împreună cu soția lui și cei doi copii ai lor. Ce a dezvăluit Andreea Ibacka

După cum știm deja, Cabral Ibacka și Adela Popescu sunt gazdele noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Recent, s-a aflat că prezentatorul TV nu va pleca singur în Republica Dominicană, acolo unde se va filma reality show-ul.

Andreea Ibacka a dezvăluit pentru Click! faptul că ea, alături de Namiko și Tiago, cei doi copii pe care îi are alături de Cabral, vor pleca împreună cu prezentatorul TV în Republica Dominicană. Actrița a mărturisit că este nerăbdătoare să trăiască această experiență. 

„De-abia așteptam vara, pentru că știam că va fi foarte altfel decât de obicei. Urmează să plecăm, în câteva zile, în Republica Dominicană, unde soțul are de muncit, asiduu. Mergem cu familia, cu copiii, cu toată lumea. În vacanță iei în calcul că nu o să îți fie așa de ușor cu copiii, așa că nu va fi nici acolo. O să avem, probabil, și un ajutor. O să fie altceva. Chiar sunt nerăbdătoare. Nu am mai fost și n-am călătorit niciodată atât de departe, cu copiii, până acum. Ei, oricum, sunt și foarte mici. Cumva, o să ne descurcăm.”

De asemenea, actrița a vorbit și despre pregătirile pe care le-a făcut pentru această călătorie. 

„Am făcut vaccin pentru febra galbenă și am luat niște pastile de malarie, care nu mi-au făcut chiar foarte bine. Momentan, nu cred că este nevoie de mai mult. Nu vom locui în junglă, o să avem niște condiții de trai decente. Nu o să ne muște toate insectele și târâtoarele. O să fie și Adela Popescu, de-abia aștept. Mă bucură acest lucru”, a adăugat Andreea Ibacka pentru Click!.

Unele dintre cele mai mari celebrități din România vor trăi timp de două luni cea mai mare provocare a vieții lor în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Cabral s-a arătat încântat de faptul că va prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Adela Popescu. 

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a precizat Cabral.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut un singur sezon, în 2015, în perioada februarie-martie din anul respectiv, și a fost un real succes. S-a filmat în Africa de Sud și au participat atunci mai multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care Vladimir Drăghia, Gina Pistol, Ruby și Dorian Popa. Show-ul a fost prezentat de Cabral și Mihai Bobonete, iar Cătălin Moroșanu a câștigat acel sezon.

Citește și:
Irina Fodor s-a întors din „America Express'. Cum a fost așteptată acasă: „Nu se mai putea opri din plâns'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people