Irina Fodor s-a întors din „America Express”. Cum a fost așteptată acasă: „Nu se mai putea opri din plâns”

Irina Fodor s-a întors acasă după filmările de la „America Express” și a povestit cum a fost revederea cu fiica ei.

Irina Fodor s-a întors din „America Express”. Cum a fost așteptată acasă: „Nu se mai putea opri din plâns”

Irina Fodor s-a întors acasă după aproximativ două luni, perioadă în care a fost plecată la filmări pentru show-ul America Express. Vedeta a dezvăluit cât de dor i-a fost de familie și de casă, dar mai ales cum a fost prima întâlnire cu fiica ei, Diana, după atâtea săptămâni în care au stat separat.

Filmările mult așteptatului show America Express, ce va fi difuzat la Antena 1, s-au încheiat. După două luni în care a fost alături de concurenți pe „Drumul Aurului”, Irina Fodor s-a întors acasă la cei dragi, care i-au lipsit enorm de mult. Revederea cu familia a fost cât se poate de emoționantă, iar prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii câteva detalii legate de întâlnirea cu fiica ei, Diana.

Irina Fodor s-a întors acasă, după două luni

Cu toate că multe persoane i-au spus că 8 săptămâni au trecut foarte repede, pentru Irina Fodor a fost o perioadă dificilă. Vedeta a precizat că i-a fost foarte greu să fie departe de fiica ei, iar ultimele zile petrecute în America parcă nu se mai terminau. De asemenea, zborul către casă a fost un adevărat chin, iar prezentatoarea a menționat că nu a reușit deloc să doarmă din cauza fusului orar.

„E un sentiment nemaipomenit să fiu iar împreună cu familia mea, în casa mea. După atâta timp plecată și după ce în fiecare noapte din proiectul ăsta am dormit în altă cameră de hotel, simt că în sfârșit m-am întors unde îmi e locul, în confortul meu. Deși nu am reușit să dorm foarte mult în prima noapte din cauza fusului orar, m-am trezit mai plină de energie ca niciodată”, a declarat Irina Fodor pentru Spectacola.ro.

Emoțiile au fost de nedescris, iar Diana a izbucnit în lacrimi când s-a revăzut cu mama ei. Irina Fodor a povestit că, din păcate, prima noapte acasă nu a fost în formulă completă. Răzvan Fodor se afla la Bacău pentru filmările de la „Splash! Vedete la apă”, însă așteaptă cu nerăbdare să ajungă acasă.

„Când în sfârșit, ne-am întâlnit, Diana nu se mai putea opri din plâns. Azi noapte am dormit împreună și de abia așteptăm să vină și tati acasă, pentru că el e la filmări la Splash! Vedete la apă, la Bacău, ca să fim, în sfârșit, cu toții. Deși toată lumea din jur spune că perioada asta a trecut extrem de repede, mie mi s-a părut că am stat o viață plecată”, a povestit vedeta de la Antena 1.

„Așa a trecut prima noapte acasă după două luni.❤️Sunt topită de drag! 🥰@razvan_fodor, hai acasă să fim în formulă completă!”, a mai transmis Irina Fodor pe Instagram.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre relația cu actrița Doina Teodoru și cum s-au cunoscut

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people