Irina Fodor a dezvăluit detalii amuzante de la filmările America Express: „Au vrut să ne dea și nouă o misiune”

Irina Fodor a povestit fanilor de pe rețelele de socializare o întâmplare amuzantă de la filmările America Express.

Irina Fodor a dezvăluit detalii amuzante de la filmările America Express: "Au vrut să ne dea și nouă o misiune"

Irina Fodor a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare o întâmplare foarte amuzantă de la filmările America Express. Prezentatoarea Antena 1 nu a dat detalii despre concurenți, așa cum probabil se așteptau fanii, ci a povestit despre peripețiile prin care a trecut echipa de filmare.

Irina Fodor le-a dezvăluit fanilor faptul că, pe durata competiției, într-unul dinre hotelurile în care este cazată echipa de filmare, atât ea, cât și colegii ei au apelat la curățătoria din hotel, însă rezultatul nu a fost cel la care sperau. Deși nu au avut de ce să se plângă legat de cum le-au fost curățate hainele, toți cei din echipa de filmare au avut parte de o altă surpriză.

Obiectele vestimentare au fost scoase din saci și spălate la un loc de angajații hotelului, ceea ce a dus la o confuzie generală, însă și foarte amuzantă.

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele. Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a scris Irina Fodor pe InstaStory, alături de o imagine cu hainele împrăștiate pe o masă.

9 perechi de vedete concurează în America Express

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Citește și:
Delia a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa: „Nu îmi place să…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people