Andreea Bălan, reclamată de George Burcea la Protecția Animalelor. Reacția artistei: „Aberant și irelevant”

Andreea Bălan este acuzată de George Burcea de neglijarea câinelui lor Jack și amenințată cu reclamația la Protecția Animalelor.

Andreea Bălan, reclamată de George Burcea la Protecția Animalelor. Reacția artistei: „Aberant și irelevant”

George Burcea și-a reclamat fosta soție la Protecția Animalelor, acuzând-o că nu are grijă corespunzător de cățelul ei, Jack. Acuzațiile împotriva Andreei Bălan au apărut după ce s-au observat mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp al labradorului, patrupedul confruntându-se cu probleme de sănătate. Artista a reacționat în urma acuzațiilor fără precedent și le numește „aberante” și „irelevante'.

George Burcea o acuză pe Andreea Bălan de neglijarea animalelor

Actorul a explicat că fosta lui soție nu a dorit să îi ofere câinele în grijă, câine de care fiicele lor sunt foarte atașate. Burcea a spus că totul este o ambiție a Andreei și își pune întrebarea cum a ajuns Jack să aibă astfel de probleme. „Așa arată un câine de persoană publică!”, a spus, ironic, George Burcea, care a amenințat-o pe cântăreață că o va reclama la protecția animalelor.

Atenție, urmează imagini cu impact emoțional!

„Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat. Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către „proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu. Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani (e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă.”, și-a început George Burcea mesajul.

Cum a reacționat vedeta

În urma acuzațiilor, Andreea Bălan a reacționat public, susținând că George Burcea aberează și l-a acuzat că nu s-a implicat în tratamentul cățelului. Vedeta i-a dat replica fostului său soț și s-a arătat revoltat de afirmațiile lui. De asemenea, jurata de la „Te cunosc de undeva” a declarat că i-a dat câinele actorului pentru a-l îngriji, însă el nu o susține deloc financiar pentru creșterea fiicelor sale.

„Cred că e suficient ca eu și Buni să avem grijă de fete din toate punctele de vedere. Măcar să aibă și el grijă de cățel.„, a scris vedeta pe Instagram.

De asemenea, Andreea Bălan a clarificat într-o postare de pe contul ei de Instagram, în secțiunea comentariilor, că a dus câinele la veterinar și i-a cumpărat tratamentul corespunzător, care nu a fost ieftin. Ba mai mult, aceasta susține că are toate facturile prin care să dovedească acest lucru.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (n.red. George Burcea) este aberant și irelevant.„, a scris Andreea.

Citește și:
Simona Halep, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Toni Iuruc: „A schimbat totul'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people