Cum se simte Andreea Bălan, după ce s-a accidentat. Vedeta a ajuns la spital: „Mi-am scos firele”

Andreea Bălan a suferit un accident cu rolele și i-a ținut pe fani la curent cu starea sa de sănătate.

Cum se simte Andreea Bălan, după ce s-a accidentat. Vedeta a ajuns la spital: „Mi-am scos firele”

Andreea Bălan a trecut prin momente terifiante săptămâna trecută. Vedeta a suferit un accident în timp ce mergea pe role și s-a lovit serios la față. Jurata de la „Te cunosc de undeva' a ajuns de urgență la spital, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Cum se simte acum Andreea Bălan

Cântăreața i-a ținut la curent pe fani cu starea sa de sănătate și le-a transmis că se simte mai bine acum. De asemenea, aceasta a mers să își scoată firele din zona buzelor, care a fost ceva mai afectată. În urma impactului cu asfaltul, Andreea s-a tăiat la buze, însă rana s-a vindecat destul de bine.

Cu toate că recuperarea a fost una rapidă, vedeta se așteaptă ca incidentul să îi lase urme pe termen lung. Andreea Bălan a spus că probabil va rămâne cu o cicatrice acolo unde a avut tăietura, însă se bucură că nu a avut probleme mai mari.

„În sfârșit mă arăt la față. Mi-am scos firele de la buzișoară, se vindecă foarte frumos și cred că o să am un semn mic, mic de tot. Nu mă doare nimic, pot deja să zâmbesc ca înainte cu gura până la urechi. Mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc că ați fost alături de mine”, a zis Andreea Bălan pe Instagram.

sursa: Instagram
sursa foto: Instagram

Vedeta a avut un accident cu rolele

Deși a trecut printr-un episod dramatic, vedeta este pregătită să se urce, din nou, pe role. Cum este o împătimită a sportului și adoră să patineze, artista nu se lasă descurajată de accidentul pe care l-a avut și este nerăbdătoare să se plime cu rolele.

Cu toate acestea, Andreea Bălan a precizat că va schimba perechea de role pe care o are acum cu unele noi pentru a se asigura că nu va mai avea incidente neplăcute. Vedeta a explicat că rolele pe care le avea sunt pentru viteză și nu sunt potrivite pentru ea, mai ales că abia învață să meargă pe ele.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă o să mă mai urc pe role: da! O să mă mai urc pe role, dar nu pe aceleași role. O să îmi cumpăr role de competiție, nu de viteză și abia aștept să mă urc. Cine știe, poate săptămâna asta cu Ella. Mergem să patinăm.”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Victoria Beckham a dezvăluit care este secretul căsniciei ei cu David Beckham

FOTO. Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people