Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit cântăreața: „Am avut nevoie de cusături”

Andreea Bălan le-a povestit fanilor că a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat cântăreței?

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit cântăreața: "Am avut nevoie de cusături"

Andreea Bălan le-a povestit urmăritorilor ei, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, faptul că a ajuns de urgență la spital în cursul zilei de marți, 26 aprilie. Cântăreața a avut parte de un incident și a solicitat ajutor din partea medicilor.

Vedeta s-a bucurat de o zi în compania celor două fiice, Ella și Clara, și s-a plimbat cu rolele alături de ele. Însă, Andreea Bălan a căzut cu rolele, s-a lovit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul s-a întâmplat în apropierea casei artistei.

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu)
La 3 minute după ce am făcut această poză veselă, am pupat bordura (la propriu) 
Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci)
Am avut nevoie de cusături în urgență, iar @doctorzamfirescu mi-a cusut buza de sus și îi mulțumesc muuult pentru promptitudine.
Oftica mare e, că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață la @dancingoniceromania.”

Andreea Bălan a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie și este optimistă că îi va trece rana până săptămâna viitoare, atunci când va avea filmări pentru emisiunea Te cunosc de undeva! de la Antena 1, show în cadrul căruia este jurată.

„În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar
Noroc că am filmări la @tecunoscdeundeva.oficial săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. V-am povestit pățania că mi se pare funny
Stay safe & take care when skateing. Love you all 
PS. Ella și Clara merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Citește și:
Noi detalii despre Asia Express sezonul 5! Ce vedete s-ar afla pe lista concurenților

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people