Ce decizie a luat Andreea Bănică. Are legătură cu cei doi copii

Andreea Bănică a luat o decizie importantă care are legătură cu cei doi copii. Ce le-a dezvăluit cântăreața fanilor ei?

Ce decizie a luat Andreea Bănică. Are legătură cu cei doi copii

Andreea Bănică și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste. S-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah. 

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram ce decizie importantă a luat și care are legătură cu cei doi copii. Cântăreața își dorește să angajeze o bonă care să aibă grijă de Sofia și de Noah, dar și de casă atunci când vedeta și soțul ei lipsesc. Artista a decis să apeleze mai întâi la comunitatea pe care o are pe rețelele de socializare, în speranța că va găsi o persoană care să îndeplinească criteriile pe care le-a propus. 

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă, dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească casa, să gătească și să nu aibă obligații. Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. Apelez la prietenii mei din online care să ducă vestea mai departe și poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”, a fost mesajul publicat de Andreea Bănică pe Instagram. 

Recent, Andreea Bănică și-a surprins fanii cu un anunț pe care l-a făcut cu privire la o afacere la care a muncit în ultimii ani alături de soțul ei, Lucian Mitrea. Cântăreața le-a dezvăluit, prin intermediul unui mesaj transmis pe Instagram, faptul că în această vară, ea și partenerul ei de viață vor deschide un hotel pe litoralul românesc. Artista și soțul ei au muncit pentru acest proiect timp de doi ani și iată că în sfârșit își vor vedea visul devenit realitate.

Citește și:
Luana Mitran, fosta soție a lui Cabral, apariție superbă în costum de baie la 55 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people