Luana Mitran, fosta soție a lui Cabral, apariție superbă în costum de baie la 55 de ani

A împlinit recent 55 de ani, însă Luana Mitran arată mai bine ca oricând.

Luana Mitran, fosta soție a lui Cabral, apariție superbă în costum de baie la 55 de ani

A împlinit recent 55 de ani, însă Luana Mitran, fosta soție a lui Cabral, arată mai bine ca oricând. Adepta unui stil de viață sănătos și pasionată de dans și de fitness, Luana Mitran este o prezență superbă pe rețelele de socializare, iar imaginile cu ea stârnesc atât aprecierea fanilor, cât și invidia celor care și-ar dori o formă fizică perfectă.

Luana Mitran și-a surprins recent fanii cu imagini în care apare în costum de baie și nu putem decât să remarcăm cât de bine arată și forma fizică de invidiat.

Luana și Cabral Ibacka au avut o relație de 6 ani

Luana Mitran și Cabral au divorțat în 2006, după o relație de 6 ani, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, Inoke, care acum are 19 ani și care apare destul de rar în imaginile postate de mama ei pe rețelele de socializare.

„Ca părinte… nu ai învățător în viață, mai bun, decât propriul copil.
Am invățat T O T cu ea . De un an.. dorul…
Pentru un zâmbet de al ei aș înconjura pământul. Te ♥️, ești perfectă!”, a scris Luana Mitran pe Facebook. 

„S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, a mărturisit în urmă cu ceva timp Luana atunci când a fost întrebată despre motivul divorțului.

În urmă cu aproximativ un an, Cabral a făcut o mărturisire neașteptată despre fiica lui, Inoke, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV. 

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață.”

Ulterior, Luana Mitran a reacționat cu privire la declarațiile făcute de Cabral Ibacka. 

„Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva”, a declarat Luana Mitran pentru playtech.ro

Citește și:
Adelina Pestrițu, despre regrete și ce îi lipsește cel mai mult în acest moment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people