Adelina Pestrițu, despre regrete și ce îi lipsește cel mai mult în acest moment

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din România, ea fiind urmărită pe rețelele de socializare de aproape 2 milioane de oameni.

Adelina Pestrițu, despre regrete și ce îi lipsește cel mai mult în acest moment

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din România, ea fiind urmărită pe rețelele de socializare de aproape 2 milioane de oameni. Acest lucru se datorează și sincerității cu care aceasta le răspunde la întrebări fanilor și relației apropiate pe care o are cu aceștia.

Însă relația cu fanii și activitatea de pe rețelele de socializare vin la pachet și cu mai puțină atenție acordată familiei sale.

„Trebuie să am timp pentru mine pentru că nu am încotro, dar timpul e dușmanul nostru, cum se întâmplă în fiecare meserie. Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine, și pentru comunitatea mea dar fac atât cât pot!”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Exclusiv VIP!, citată de click.ro.

În același interviu, Adelina Pestrițu a vorbit și despre momentele de care își aduce aminte cu dor și nostalgie, dar și despre ce simte în acest moment că îi lipsește cel mai mult.

„Îmi aduc foarte des aminte de bunicii mei, care nu mai sunt printre noi, dar văzând relația pe care fiica mea o are cu bunicii, mă întorc puțin în copilărie și duc dorul momentelor în care eram răsfățată de cei dragi mie… În momentul de față îmi lipsește somnul! Mi-e foarte somn tot timpul! Mă trezesc la 6.30 în fiecare dimineață, iar seara, de obicei, mă pun în pat pe la 22.30-23.00, ca să pot să fac față programului”, a mai completat Adelina Pestrițu.

Proporțional cu fanii care îi laudă munca de pe social media, Adelina Pestrițu se confruntă des și cu critici, unele având ca subiect look-ul ei, dar și faptul că a apelat la operații estetice sau că, în trecut, a ales să pozeze nud.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat acum ceva timp, Adelina Pestrițu ne-a vorbit cu sinceritate despre cum vede ea conceputul de frumusețe și modul în care aspectul fizic i-a influențat cariera.

„Frumusețea este relativă. Unii te văd frumoasă, alții te văd mai puțin frumoasă, ca să nu zic urâtă. De fapt, este foarte important cum te simți tu în pielea ta. De-a lungul timpului am recurs la anumite ajutoare din partea doctorilor esteticieni pentru a corecta mici defecte, pe care eu le consideram defecte și pe care le vedeam eu, pentru că, apropo de ceea ce ziceam mai devreme, important este cum te simți tu în pielea ta. Am considerat că trebuie să fac anumite retușuri și le-am făcut. Da, am perioade în care mă simt frumoasă, foarte frumoasă sau mai puțin frumoasă”, a declarat ea.

Citește și:
Magda Pălimariu pleacă din România! Unde se mută prezentatoarea Pro TV

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people