Andreea Bănică, detalii neștiute despre relația cu soțul ei: ”A ținut minte”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au sărbătorit Valentine's Day cu multă iubire, iar artista i-a pregătit soțului ei o surpriză delicioasă.

Andreea Bănică, detalii neștiute despre relația cu soțul ei: ”A ținut minte”

Andreea Bănică se consideră una dintre cele mai norocoase femei. Vedeta și-a întâlnit sufletul pereche în perioada adolescenței, iar primul iubit a devenit după ceva vreme și soțul ei. Artista și partenerul ei de viață se iubesc la fel ca în prima zi și nu se sfiesc să arate asta tuturor.

Cum și-a surprins artista soțul de Valentine’s Day

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Andreea Bănică i-a pregătit o surpriză delicioasă soțului ei, Lucian Mitrea. Gesturile de iubire nu au lipsit cu această ocazie, iar fanii de pe Instagram au fost martorii momentului dintre cei doi. Artista i-a pregătit soțului ei un tort cu doi îndrăgostiți și multe inimi roșii.

Se pare că surpriza a fost pe gustul lui Lucian căci acesta i-a trezit și câteva amintiri prețioase de la începuturile relației cu soția lui. Potrivit Andreei Bănică, soțul ei și-a amintit de primul lor sărut, când aveau 16 ani. Acesta ar fi avut loc pe digul de la Eforie Sud, locul unde s-a legat relația lor.

Am zis să îi fac o surpriză drăguță ca el. I-a plăcut mult tortul și m-a întrebat unde este digul că nu îl vede pe desenul de pe tort. Era vorba despre digul de la Eforie Sud, locul în care ne-am sărutat prima oară, când aveam 16 ani. A ținut minte primul sărut.”, a scris Andreea Bănică într-un filmuleț postat pe Instagram.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în liceu

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în urmă cu mai bine de douăzeci de ani. Cei doi erau adolescenți și s-au îndrăgostit pe loc. De atunci, artista și soțul ei sunt nedespărțiți. Dincolo de relația foarte solidă de cuplu, cântăreața și partenerul ei fac o echipă foarte bună și pe plan profesional, Lucian fiind managerul Andreei de mulți ani.

Cu toate că au trecut și prin momente dificile, ca orice cuplu, cei doi și-au gestionat problemele cu succes. Andreea Bănică a povestit și cum s-au cunoscut, amintindu-și perfect fiecare detaliu.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei.”, a spus Andreea Bănică.

Citește și:
Cadoul fabulos primit de Ilinca Vandici de la soțul ei cu ocazia Valentines Day

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people