Cum a surprins-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez de Valentine’s Day

Jennifer Lopez a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri de Valentine's Day de la iubitul ei, Ben Affleck. Artista s-a bucurat de Ziua Îndrăgostiților, iar surpriza a fost neașteptată.

Cum a surprins-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez de Valentine's Day

Ben Affleck și Jennifer Lopez formează unul dintre cele mai adorabile cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi și-au reluat relația pentru a doua oară, după ani buni în care fiecare și-a văzut de drumul lui. Dragostea i-a adus înapoi, iar acum nu ezită să arate tuturor cât de bine le merge.

Ce cadou i-a oferit Ben Affleck lui Jennifer Lopez

Cum Valentine’s Day a fost sărbătorit peste tot în lume, Ben Affleck nu a putut lăsa ziua să treacă fără a-i face o surpriză iubitei sale. Cum dragostea ei nu costă nimic, actorul i-a pregătit un cadou sentimental. Ben Affleck i-a oferit lui Jennifer Lopez un montaj video romantic al călătoriei lor împreună, pe noua ei melodie „On My Way” de Ziua Îndrăgostiților.

„Vizionarea lui m-a făcut să mă gândesc la călătoria iubirii adevărate, la răsturnări neașteptate și la faptul că atunci când este reală, poate dura pentru totdeauna. Acest lucru mi-a topit serios inima”, a scris Lopez, în vârstă de 52 de ani, pe Internet.

Montajul video conține clipuri din perioada în care cei doi au fost împreună pentru prima dată. Acesta include, în special, fotografii din comedia lor romantică din 2003 „Gigli”. În filmuleț sunt și momente de pe covorul roșu împreună, dar și din videoclipul muzical „Jenny From the Block” al lui Lopez, în care apare Affleck.

Artiștii au mai avut o relație în 2002

Aceasta este prima Zi a Îndrăgostiților a cuplului împreună de când și-au reaprins relația în aprilie 2021. Cei doi au mai avut o relație în urmă cu două decenii. Artista și câștigătorul Oscar, în vârstă de 49 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată în 2002 și s-au logodit mai târziu în acel an. Cu toate că toți așteptau o nuntă, cei doi s-au despărțit în 2004.

Lopez și Affleck au experimentat amândoi căsătorii eșuate înainte de a-și relua relația. Cântăreața a fost căsătorită cu Marc Anthony din 2004 până în 2014. Cei doi au împreună doi gemeni de 13 ani, Max și Emme. Între timp, regizorul „Argo” a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner din 2005 până în 2018. Cei doi au împreună trei copii: pe Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 9 ani.

Citește și:
Cum arată mama Cristinei Ich? Cele două seamănă incredibil de tare!

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people