Andreea Bănică, amintiri cutremurătoare despre copilăria ei: „Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi”

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri despre copilăria sa, declarații la care nimeni nu se aștepta.

Andreea Bănică, amintiri cutremurătoare despre copilăria ei: "Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi"

Andreea Bănică, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, a făcut dezvăluiri despre copilăria sa, declarații la care nimeni nu se aștepta.

Artista a fost invitată recent în cadrul emisiunii „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, și a vorbit deschis despre începuturile carierei ei, problemele cu care s-a confruntat și momentele dificile prin care a trecut, povestind cum arăta o repetiție muzicală.

„Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta.”, a declarat Andreea Bănică, citată de wowbiz.

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, fost impresar. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul din România. În luna iunie a anului 2021, au împlinit 24 de ani de relație și 13 ani de la nuntă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, pe Sofia, în vârstă de 12 ani, și pe Noah, în vârstă de 5 ani.

Sofia, fiica ei, îi calcă pe urme în ceea ce privește talentul și pasiunea pentru muzică, iar cele două au și lansat împreună în urmă cu ceva timp un duet. Deși au o relație foarte apropiată, Andreea Bănică recunoaște că are unele regrete cu privire la fiica ei.

„Eu mi-am dorit să fiu mamă, în adevăratul sens al cuvântului. Știu că poate nu îndeplinesc toate calitățile unei mame, însă, îmi doresc să fiu acolo. Am lipsit de foarte multe ori în momentele speciale, chiar și la primul moment al Sofiei pe scenă. Eram la un concert, chiar nu aveam ce să fac. M-a sunat de la spectacol și mi-a zis că are mari emoții și am avut eu și mai mari decât ea, am trăit și mai intens decât ea. De mine uitasem complet, mă gândeam doar la ea. Mi-am reproșat tare mult că nu sunt acolo.”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul emisiunii găzduite de Alexandra Ungureanu.

Citește și:
Andreea Marin dezvăluie de ce nu se căsătorește cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people