Concurenții „America Express” s-au întors în România. Ce echipe ar fi ajuns în marea finală

Filmările show-ului mult așteptat „America Express” s-au încheiat și au apărut primele speculații referitoare la echipele ajunse în marea finală.

Concurenții „America Express” s-au întors în România. Ce echipe ar fi ajuns în marea finală

„America Express”, show-ul mult așteptat de fani, a încheiat filmările pentru acest sezon ce urmează să fie difuzat în curând la Antena 1. Concurenții s-au întors în România, iar imagini cu cele trei echipe care ar fi ajuns în semifinală circulă pe rețelele de socializare.

Potrivit surselor, aventura din America s-a încheiat în urmă cu câteva zile, iar o parte dintre concurenți s-au întors acasă pe data de 20 iulie. Cele nouă echipe au plecat în urmă cu mai multe săptămâni într-o aventură fascinantă denumită „Drumul Aurului”, iar eliminările au avut loc după fiecare stagiu.

Concurenții „America Express” s-au întors acasă

Perechile formate din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Puya și Melinda, soția sa, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bianca Adam și mama ei, Mihaela, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au părăsit România în urmă cu aproape două luni pentru aventura vieții lor. Cu toate acestea, doar trei dintre acestea au fost surprinse la întoarcerea în țară.

Pagina de Instagram Viperele Vesele a postat un videoclip cu câteva detalii despre terminarea show-ului „America Express” și cele trei echipe care ar fi ajuns în semifinală. În imaginile postate în mediul online, sunt surprinse Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Aceștia au fost așteptați în aeroport de cei dragi, cu care s-au îmbrățișat bucuroși.

Cine ar fi ajuns în finală

De asemenea, Fanatik a dezvăluit că, din cauza contractelor de confidențialitate, concurenții nu au putut dezvălui detalii despre marea finală sau cine este câștigătorul acestui sezon mult așteptat. Cu toate acestea, publicația a relatat că a obținut informații sub anonimat cu privire la semifinala America Express.

„A fost foarte dificil, nu mă așteptam să fie atât de greu. Dar nu pot să spun despre finală, despre câștigători”, a precizat pentru Fanatik, la adăpostul anonimatului, unul dintre concurenții sosiți în România.

Totodată, Fanatik a precizat că finala „America Express” s-ar fi ținut între două echipe compuse exclusiv din concurenți de același sex. Prin urmare, potrivit surselor citate, acestea ar fi cele formate din Andreea Bălan-Andreea Antonescu și Cătălin Bordea-Nelu Cortea.

Citește și:
Mihai și Elwira Petre, declarații despre al treilea copil: „Nu excludem…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people