Mihai și Elwira Petre, declarații despre al treilea copil: „Nu excludem…”

Într-un interviu acordat recent, cei doi au dat detalii despre circumstanțele în care s-au cunoscut.

Mihai și Elwira Petre, declarații despre al treilea copil: "Nu excludem..."

Mihai și Elwira Petre, câștigătorii sezonului 4 Asia Express, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și foarte mulți sunt curioși să afle care este secretul relației lor.

Mihai și Elwira Petre s-au cunoscut în 2001. În 2006, coregraful a cerut-o în căsătorie pe Elwira. În vara anului 2008 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Știrbey. Au împreună două fete, pe Catinca și Ariana. 

Într-un interviu acordat recent, cei doi au dat detalii despre circumstanțele în care s-au cunoscut și au vorbit și despre eventualitatea unui al treilea copil.

„Relația noastră nu a fost dragoste la prima vedere, iar asta a contat foarte mult, cred eu. Ne-am întâlnit pentru că am vrut să dansăm împreună, iar scopul nostru era unul clar: să performăm. Avem amândoi ambiția în sânge și, când am văzut că și Mihai are aceeași dorință de a lupta pentru acest ideal, am rămas impresionată. Apoi, am descoperit că ne înțelegem pe mai multe planuri, iar după luni în care doar dansam împreună, am ajuns să simțim scânteia. Am știut că suntem foarte atrași unul de celălalt. A contat mult că ne-am cunoscut înainte destul de bine. Nu a fost dragoste la prima vedere, sinceră să fiu în primele luni nu ne înțelegeam deloc!”, a declarat Elwira Petre în interviul acordat publicației Viva!.

Elwira și Mihai Petre au recunoscut că s-au gândit și la posibilitatea de a avea un al treilea copil și nu exclud acest lucru deși în acest moment prioritatea lor este de a petrece cât mai mult timp alături de cele două fetițe pe care le au.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a declarat Elwira Petre pentru sursa citată.

Citește și:
Daniel Pavel și iubita lui, fotografii din vacanța în Toscana

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people