Daniel Pavel și iubita lui, fotografii din vacanța în Toscana

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, se relaxează și se bucură de vacanța pe care și-o petrec în Toscana.

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au profitat pe timpul pe care îl au liber, așa că au ales să plece într-o escapadă. Prezentatorul emisiunii Survivor România și partenera lui sunt acum în Toscana, iar înainte au mai fost într-o altă vacanță, de acea dată în Franța. 

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, sunt impresionați de Toscana și nu au ezitat să le împărtășească acest lucru și fanilor de pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV a mărturisit că este o zonă superbă, de care el și partenera lui se vor bucura în următoarele zile. 

„E superbă zona, așa cum sunt Sicilia, Milano și alte zone din Italia. Mulțumesc prietenilor mei de la radio care m-au învățat multe despre Italia. Un salut pentru românii mei dragi, parte a națiunii Survivor România care iată sunt rezidenți aici. E minunat. E o țară minunată, știam, știu și o să mai știu despre asta… Toscana, Sicilia, toate regiunile, pe mâine. Suntem aici”, a spus Daniel Pavel. 

De asemenea, și iubita lui Daniel Pavel, Ana Maria Pop, a povestit pe Instagram că locuința în care s-au cazat a depășit așteptările pe care le avea și a fost încântată de ceea ce le oferă. 

„Nu sunt ușor de impresionat cu locațiile, dar acest loc are de toate: romantism, o priveliște și stil. Sunt îndrăgostită (în două feluri😉)❤️‍🔥🥂 O casă pentru 2 zile sau pentru o viață.”

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, formează un cuplu de câteva luni. Într-un interviu pentru playtech.ro, partenera prezentatorului TV a dezvăluit cum s-au cunoscut și a vorbit despre cum a început povestea lor de dragoste. 

„Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut, când el trăia la Viena, iar eu – în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant, având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim. Ne-am cunoscut la un eveniment monden al unei reviste. La început am fost doar prieteni”, a declarat Ana Maria Pop.

Citește și:
Cabral, declarație surprinzătoare despre Cove, fostul prezentator al emisiunii Vorbește Lumea!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people