Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela Popescu. Reacția prezentatoarei TV

Radu Vâlcan i-a făcut soției sale, Adela Popescu, o declarație de dragoste. Cum a reacționat prezentatoarea TV?

Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela Popescu. Reacția prezentatoarei TV

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei băieți, pe Adrian, Alexandru și Andrei. 

Recent, Radu Vâlcan i-a făcut soției sale, Adela Popescu, o declarație de dragoste publică. Prezentatorul TV a transmis pe contul lui de Instagram un mesaj pentru partenera lui de viață care a fost însoțit și de o imagine mai veche cu aceasta. 

„Doamne, așa mamă la copii! @adela_popescu, noi, ăștia patru, suntem rupți după tine!
PS: Hai c-a mai rămas puțin din tortul de la ziua lui Alexandru, te aștept”, a fost mesajul transmis de Radu Vâlcan pe Instagram. 

Reacția Adelei Popescu nu s-a lăsat foarte mult așteptată, aceasta comentând: „Opaaa! Cineva a intrat în arhiva laptopului.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi au vorbit într-un interviu pentru pentru revista VIVA! despre viața de familie și provocările întâmpinate până acum în creșterea celor trei copii. 

„Ușor nu este nici cu un copil, vă închipuiţi cum e cu trei… Dar nu ne-am vărsat niciodată oboseala, surmenarea unul asupra celuilalt. Cel puţin încercăm să facem asta. Într-adevăr, treaba cu copiii, atunci când sunt mulţi, e delicată și poți cădea repede în capcană, ceea ce noi încercăm să nu se întâmple”, a declarat Radu Vâlcan. 

Adela Popescu a povestit că sunt situații în care se simt depășiți, însă au reușit să gestioneze aceste momentele dificile pe care le-au întâmpinat.

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit.”

Citește și:
Mărturisirea făcută de Răzvan Fodor, la aproape o lună de când soția lui a plecat în America Express: „Mi-e greu'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people