10 cupluri faimoase care s-au căsătorit în timp record

Dacă unele cupluri de celebrități au așteptat ani de zile până când să se căsătorească, altele au făcut pasul acesta într-un timp record.

Sunt câteva exemple de cupluri celebre care au considerat că nu au deloc timp de pierdut, așa că s-au căsătorit într-un timp foarte scurt, fie în câteva luni sau chiar săptămâni. Deși nu toate relațiile acestor vedete au funcționat și până în ziua de azi, merită să ne aducem aminte de poveștile lor de dragoste.

1. Justin Bieber și Hailey Baldwin

Justin Bieber și Hailey Baldwin se cunosc din 2009. Au avut o relație de scurtă durată din decembrie 2015 și până în ianuarie 2016. După acea despărțire, și-au reluat relația în 2018, iar în vara acelui an s-au logodit, cererea în căsătorie având loc în Bahamas. După trei luni de relație, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în New York, iar mariajul l-au celebrat și în septembrie 2019, printr-o ceremonie în Carolina de Sud. „Am vrut să trăim împreună, am vrut să ne mutăm împreună și nu am crezut să facem asta până când nu ne-am căsătorit, așa că ne-am căsătorit legal”, a povestit Hailey în documentarul Seasons.

2. Britney Spears și Kevin Federline

Britney Spears și Kevin Federline erau împreună de două luni atunci când s-au logodit. Artista a fost cea care l-a cerut în căsătorie. Patru luni mai târziu, în septembrie 2004, se căsătoreau. S-au despărțit în 2007 și au împreună doi copii, pe Sean Preston și Jayden James.

3. Pamela Anderson și Tommy Lee

Pamela Anderson și Tommy Lee s-au cunoscut în Ajunul Anului Nou în 1994. Până ca actrița să îl sune pe Tommy, el a urmărit-o timp de șase lun. Era pe punctul de a pleca la o ședință foto în Cancun, Mexic, iar Tommy a mers cu ea. În februarie 1995, după 96 de ore petrecute împreună, au anunțat că s-au căsătorit în secret pe o plajă. Au divorțat în 1998, însă în 2008, după zece ani, s-au împăcat, dar nu pentru mult timp. Îi au împreună pe Brandon și Dylan.

4. Angelina Jolie și Billy Bob Thornton

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton s-au întâlnit și îndrăgostit în 1999 pe platourile de filmare ale peliculei Pushing Tin. După câteva luni de relație, se îndreptau spre Las Vegas pentru a se căsători. La acea vreme, actorul încă era logodit cu Laura Dern. Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au fost căsătoriți în perioada 2000-2003 și abia ani mai târziu actorul a dezvăluit într-un interviu pentru HFPA care a fost motivul pentru care au divorțat. „Ea are un stil de viață global, în timp ce eu sufăr de agorafobie. Acesta este de fapt singurul motiv pentru care noi nu mai suntem împreună, pentru că ne doream să mergem pe drumuri diferite în viață.”

5. Julia Roberts și Lyle Lovett

Julia Roberts și Lyle Lovett s-au cunoscut prin intermediul unor cunoștințe comune și au fost prieteni înainte ca relația lor să evolueze într-una romantică în 1993. Înainte de a decide să se căsătorească în timpul unui turneu al cântărețului, formau un cuplu de trei săptămâni. Căsnicia lor a durat mai puțin de doi ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

6. Jennifer Lopez și Marc Anthony

Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au întâlnit pentru o scurtă perioadă în 1999, dar relația lor nu a funcționat atunci. Între timp, și-au refăcut viața în brațele altor persoane și s-au căsătorit, iar după ce au divorțat, și-au reluat relația în 2004. După aproximativ șase luni, s-au căsătorit. În februarie 2008 au venit pe lume gemenii lor, Max și Emme, iar trei ani mai târziu au divorțat.

7. Khloé Kardashian și Lamar Odom

Khloé Kardashian și Lamar Odom s-au cunoscut în august 2009 la o petrecere, iar o lună mai târziu s-au căsătorit. Căsnicia lor nu a durat foarte mult pentru că în 2013 au depus actele pentru a divorța. Lamar Odom a recunoscut public faptul că în timpul căsniciei a avut mai multe aventuri cu diferite femei. Divorțul lor a fost finalizat trei ani mai târziu, în 2016. Deși relația lor nu a funcționat, Khloé Kardashian și Lamar Odom au încercat să fie prieteni și să rămână unul alături de celălalt în momentele dificile.

8. Nikki Reed și Paul McDonald

Relația dintre Nikki Reed și Paul McDonald a început la scurt timp după ce s-au întâlnit pe covorul roșu la premiera filmului Red Riding Hood din martie 2011. Trei luni mai târziu s-au logodit și până în octombrie și-au oficializat relația printr-o nuntă care a avut loc în Malibu. Deși căsnicia lor a durat trei ani, actrița a povestit că relația cu Paul McDonald a fost diferită față de relațiile ei anterioare. 

9. Kaley Cuoco și Ryan Sweeting

Kaley Cuoco și Ryan Sweeting s-au cunoscut în 2013 prin intermediul unor prieteni comuni și și-au început relația repede. După mai puțin de trei luni s-au logodit, iar după alte trei luni s-au căsătorit. Actrița cunoscută pentru rolul din The Big Bang Theory și jucătorul de tenis au divorțat în 2015. 

10. Amy Schumer și Chris Fischer

Asistentul actriței Amy Schumer i-a făcut cunoștință cu cel care i-a devenit și soț, Chris Fischer. Nu i-a luat mult până să-și dea seama că el era cel potrivit. Și-au făcut apariția în public la câteva luni după întâlnirea din noiembrie 2017, iar în februarie 2018 s-au căsătorit. 

Citește și:
Vedete care și-au început cariera cu apariții în videoclipuri muzicale

Foto: Hepta, Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video