Mărturisirea făcută de Răzvan Fodor, la aproape o lună de când soția lui a plecat în America Express: „Mi-e greu”

Răzvan Fodor a făcut un anunț pe rețelele de socializare, după ce soția lui, Irina, a plecat la filmări pentru America Express.

Mărturisirea făcută de Răzvan Fodor, la aproape o lună de când soția lui a plecat în America Express: "Mi-e greu"

Irina Fodor a plecat în urmă cu câteva săptămâni la filmările pentru show-ulAmerica Express,care va fi difuzat la Antena 1. În tot acest timp, soțul prezentatoarei TV, Răzvan Fodor, a rămas acasă alături de fiica lor, Diana, și a mărturisit că nu este deloc ușor să îți însușești rolul de părinte singur.

Răzvan Fodor, anunț după plecarea soției de acasă

Răzvan Fodor ține constant legătura cu fanii de pe rețelele de socializare, iar recent le-a mărturisit acestora că lucrurile nu sunt ușoare acasă, de când soția lui a plecat la filmări pentru show-ul America Express. Acesta a postat un mesaj pe Instagram în care a spus că nu vrea să se mai plângă de faptul că partenera lui de viață este plecată de acasă, însă recunoaște cât de grea este munca făcută de soția sa.

Răzvan Fodora recunoscut că de când Irina a plecat de acasă, toate treburile îi revin lui. Responsabilitățile sunt numeroase și nu face față cu ușurință tuturor.

„Sunt singur de aproape o lună de zile, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar (n.r. – aplauze) asta este pentru neveste. E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a transmis Răzvan Fodor pe Instagram.

sursa: Instagram

Irina Fodor va prezenta America Express

Răzvan șiIrina Fodorformează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar împreună au o fetiță superbă. Irina Fodor va prezenta și această ediție din emisiunea „Asia Express” care va lua o nouă formă numită „America Express.” Prezentatoarea TV va fi plecată alături de concurenți pentru două luni în celălalt colț al lumii, în timp ce soțul ei a rămas acasă.

Citește și:
Andreea Ibacka, mărturisiri despre căsnicia cu soțul ei, Cabral: „Nu avem o relație perfectă’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people