Andreea Ibacka, mărturisiri despre căsnicia cu soțul ei, Cabral: „Nu avem o relație perfectă”

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele îndrăgite și solide cupluri de vedete din showbiz-ul autohton.

Andreea Ibacka, mărturisiri despre căsnicia cu soțul ei, Cabral: "Nu avem o relație perfectă"

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească. Sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Prezentatorul de la PRO TV mai are o fiică, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi își fac frecvent declarații de dragoste pe rețelele de socializare și sunt apreciați pentru sinceritatea de care dau dovadă de fiecare dată. Foarte mulți sunt curioși să afle care sunt secretele relației lor fericite, iar actrița a făcut câteva dezvăluiri despre căsnicia cu partenerul ei. Vedeta a mărturisit că relația lor a devenit solidă după ce s-au căsătorit. 

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a declarat Andreea Ibacka pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

De asemenea, Andreea Ibacka a ținut să precizeze faptul că ea și Cabral nu au o relație perfectă. 

„Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a mai spus actrița pentru sursa menționată.

Citește și:
Ce a dezvăluit Sore despre relația cu tatăl fiicei sale, după ce s-au despărțit: „Ne suntem recunoscători unul altuia'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people