Ce a dezvăluit Sore despre relația cu tatăl fiicei sale, după ce s-au despărțit: „Ne suntem recunoscători unul altuia”

Sore a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a despărțit de partenerul ei, după o relație de 8 ani

Ce a dezvăluit Sore despre relația cu tatăl fiicei sale, după ce s-au despărțit: "Ne suntem recunoscători unul altuia"

Sore a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că s-a despărțit de partenerul ei, Mircea Julean, după o relație de 8 ani. Cei doi au împreună și o fetiță adorabilă, Erin, care recent a împlinit 6 ani.

Deși cei doi s-au despărțit, artista are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener de cuplu. Sore a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici și a vorbit despre cum se înțelege acum cu tatăl fiicei sale, dar a făcut și unele dezvăluiri cu privire la modul în care s-au cunoscut.

„E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta.”, a spus Sore în podcast-ul moderat de Damian Drăghici.

Cântăreața a mai dezvăluit că l-a cunoscut pe tatăl fetiței sale prin intermediul colegei și prietenei sale, Alina Eremia.

„Prin Alina Eremia – Cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos”, a mărturisit Sore.

Sore s-a despărțit de partenerul ei, după o relație de 8 ani

Sore a fost cea care a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Mircea, tatăl fetiței sale, precizând că relația lor a ajuns la final de ceva vreme, însă nu a vrut să anunțe acest lucru public.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.red. – fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore pe rețelele de socializare.

La începutul lui 2017, Sore a fost cerută în căsătorie și a răspuns afirmativ, însă cei doi nu au ajuns să facă acest pas. Mai mult chiar, artista a declarat că nu a fost genul de fată care să se viseze mireasă.

Citește și:
Ramona Bădescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people