Cum reușește Sore să se mențină în formă. Vedeta a slăbit 30 de kilograme

Sore a dezvăluit cum a reușit să slăbească până la 30 de kilograme.

Cum reușește Sore să se mențină în formă. Vedeta a slăbit 30 de kilograme

Sore se poate mândri cu un corp de invidiat, iar aparițiile ei sunt greu de trecut cu vederea. Sore a povestit că a acumulat aproximativ 28 de kilograme în perioada sarcinii. Totuși, artista a descoperit metoda potrivită pentru ea pentru a slăbi.

Cum a slăbit Sore 30 de kilograme

Artista în vârstă de 32 de ani a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru VIVA! că a renunțat la carne. În cazul ei, procesul nu a fost unul foarte dificil. Astfel, Sore a reușit să slăbească în total 30 de kilograme. La ceva timp după ce a născut-o pe fiica ei, alimentația sănătoasă a ajutat-o să mai dea jos câteva kilograme.

„Nu simt o atracție față de carne în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează”, a spus Sore.

Pe de altă parte, Sore a recunoscut că printre slăbiciunile ei se află dulciurile, pe care le consumă oricând dorește. Sceretul dezvăluit de artistă este să se rezume la porții decente, fără a face exces. Ba mai mult, aceasta a spus că de foarte mult timp s-a obișnuit cu o diferență semnificativă de ore între cină și masa următoare.

„Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermitent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani”, a declarat Sore pentru VIVA!.

Citește și:
Imaginea cu care Andreea Bănică a surprins pe toată lumea: „Nu îmi pasă de prejudecăți!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people