Imaginea cu care Andreea Bănică a surprins pe toată lumea: „Nu îmi pasă de prejudecăți!”

Andreea Bănică are o relație apropiată cu fanii și le răspunde constant la întrebări, chiar și pe subiecte mai delicate.

Imaginea cu care Andreea Bănică a surprins pe toată lumea: "Nu îmi pasă de prejudecăți!"

Andreea Bănică are o relație apropiată cu fanii și le răspunde constant la întrebări, chiar și pe subiecte mai delicate. Din acest motiv, cântăreața în vârstă de 43 de ani a observat că este des criticată pentru pozele în care apare mai sumar îmbrăcată, așa că a decis să le transmită un mesaj pertinent alăturat unei fotografii sexy.

Aflată în baie, Andreea Bănică a pozat îmbrăcată doar în lenjerie intimă și a asociat fotografiei pe care o poți vedea mai jos un text menit a fi un mesaj adresat celor care critică femeile care pozează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare.

Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă ca exiști! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea și… m-am inspirat!
Toate ne facem poze în oglindă
Da, știu, veți spune: „da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului”.
Știți ce? Nu îmi pasă de prejudecăți, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract
#lectiedeviata #nuimipasacecrezitu #libertate”, a scris artista.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Recent, Andreea Bănică a vorbit deschis și despre intervențiile sale chirurgicale, mărturisind că ia în calcul să recurgă la două operații estetice. Mai exact, Andreea Bănică își dorește buze mai mari, dar și o ridicare a sânilor, fiind conștientă că înaintează în vârstă, dar și că a adus pe lume doi copii, iar acest aspect și-a pus amprenta asupra corpului ei.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă, ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Artista apelează la tratamente de înfrumusețare ori de câte ori are ocazia și nu se ferește să le dezvăluie aceste lucruri și fanilor.

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai multă grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injectabilă pentru un look fresh și gata pe azi”, a povestit Andreea Bănică, pe Instagram.

Citește și:
Andreea Marin dezvăluie de ce nu se căsătorește cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people