Smiley, mărturisire surprinzătoare pe rețelele de socializare. Ce a dezvăluit despre Gina Pistol

Smiley a surprins pe toată lumea cu o mărturisire pe care a transmis-o pe conturile sale de social media.

Smiley, mărturisire surprinzătoare pe rețelele de socializare. Ce a dezvăluit despre Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ cinci ani. În luna martie a anului 2021, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de atunci viața lor s-a schimbat și se bucură de clipele minunate petrecute alături de fiica lor, Josephine.

Recent, Smiley și-a surprins urmăritorii de pe Instagram. Artistul a publicat mai multe fotografii mai vechi cu el și Gina Pistol în timp ce se distrau și se bucurau de zăpadă. Cu această ocazie, Smiley a făcut o dezvăluire despre partenera lui și a transmis un mesaj special cu privire la fiica lui, Josephine. 

„Acum doi ani de-abia aşteptam zăpada ca să o tăvălesc pe Gina, azi mă tăvăleşte bucuria că o să vină prima zăpadă din viaţa fetiţei noastre.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

În cadrul emisiunii „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube moderate de către artist, Gina Pistol și partenerul ei au avut un dialog onest în care au vorbit despre începutul relației lor. Prezentatoarea a fost cea care a oferit detalii cu privire la momentul în care s-a îndrăgostit de Smiley, cei doi cunoscându-se de mai mulți ani.

„Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free” și mă uitam la tine și mi-am zis: „hai că e drăguț băiatul ăsta.' Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine…”.

Gina Pistol a fost invitată acum ceva timp în podcast-ul găzduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mamă și provocările pe care le-a întâmpinat până acum când vine vorba de creșterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a mărturisit că partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat. Însă, recunoaște că decizia de a nu angaja o bonă s-a dovedit a fi destul de solicitantă pentru amândoi.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.”

De asemenea, vedeta a vorbit deschis despre relația cu Smiley, oferind detalii despre câteva întâmplări care au avut loc la începutul relației lor.

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui”, a spus vedete.

Citește și:
Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people