Alina Eremia, dezvăluiri despre lupta cu depresia și dependența de care a suferit

Alina Eremia a vorbit deschis despre problemele de sănătate care au apărut de-a lungul timpului din cauza stresului generat de carieră.

Alina Eremia, dezvăluiri despre lupta cu depresia și dependența de care a suferit

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care s-a remarcat de la primele sale apariții. Cu o voce inconfundabilă și o atitudine mereu pozitivă, cântăreața a cucerit publicul, iar piesele sale au ajuns în scurt timp hit-uri. Cu toate că pare să aibă o viață ca în filme, în care se bucură de celebritate, artista a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza carierei.

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Alina Eremia a recunoscut că s-a confruntat foarte mult timp cu o dependență pe care o au multe persoane. Este vorba despre dependența de zahăr, un aspect care și acum îi pune probleme, deși face tot posibilul pentru a evita tentațiile dulci.

„Dependența de zahăr. A fost o dependență care m-a măcinat așa mult timp. Nu te gândi că acum pot să evit de tot zahărul, încerc să am grijă”, a dezvăluit Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici.

În ceea ce privește trucurile la care apelează pentru a-și păstra silueta, Alina Eremia recunoaște că se bazează pe tehnologie, mai exact o aplicație cu ajutorul căreia ține socoteala caloriilor pe care le consumă într-o zi.

„Eu îmi calculez caloriile. Am o aplicație unde îmi trec tot ce mănânc în ziua respectivă și cumva îți face și schematic așa, câte grăsimi ai consumat, câtă proteină. Încerc să fiu în parametrii normali, am foarte mare grijă ce mănânc. Nu țin vreo dietă, nu țin vreun regim, nu încurajez chestia asta. Am avut 12 kilograme în plus… Am avut multe kilograme în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie, nu aveam o problemă. Am ajuns într-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, vreau să fiu mai sănătoasă, vreau să am grijă ce mănânc”, a mai declarat ea.

Artista a avut probleme de sănătate din cauza stresului

Cuvintele oamenilor au produs efecte semnificative în privința moralului său, iar Alina Eremia a recunoscut chiar că s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza stresului generat de cariera sa. Presiunea uriașă de pe umerii ei au adus-o într-un punct în care nu mai fusese, iar sănătatea sa a fost afectată.

„Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a adăugat artista.

Deși a fost ținta criticilor dure mult timp,vedeta a găsit tăria de a trece peste ele și de a se concentra pe ce știe să facă mai bine: să cânte. Astfel, Alina Eremia a lansat nenumărate piese care au primit aprecieri din partea publicului, care se aud și acum la radio și se bucură de o comunitate de fani care îi urmărește constant activitățile din viața profesională.

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mărturisit Alina Eremia în podcast-ul amintit anterior.

Citește și:
Bradley Cooper, greu de recunoscut în noul lui film, Maestro

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people