Alina Eremia, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Alina Eremia a vorbit deschis despre problemele de sănătate care au apărut de-a lungul timpului din cauza stresului generat de carieră.

Alina Eremia, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care s-a remarcat de la primele sale apariții. Cu o voce inconfundabilă și o atitudine mereu pozitivă,cântăreațaa cucerit publicul, iar piesele sale au ajuns în scurt timp hit-uri. Cu toate că pare să aibă o viață ca în filme, în care se bucură de celebritate, a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza carierei.

Alina Eremia, ținta criticilor ani la rând

Invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici, Alina Eremia a vorbit despre greutățile din viața unui artist și cum ani la rând s-a confruntat cu diverse comentarii răutăcioase și cuvinte grele din partea oamenilor.Artistași-a amintit de perioada când primea foarte multe critici, iar la acea vreme o afectatu.

„Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că faceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic. (…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată… dar dacă trăiești într-o frustare permanentă, nu mai faci nimic”, a declarat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Artista a avut probleme de sănătate din cauza stresului

Cuvintele oamenilor au produs efecte semnificative în privința moralului său, iar Alina Eremia a recunoscut chiar că s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza stresului generat de cariera sa. Presiunea uriașă de pe umerii ei au adus-o într-un punct în care nu mai fusese, iar sănătatea sa a fost afectată.

„Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a adăugat artista.

Deși a fost ținta criticilor dure mult timp,vedetaa găsit tăria de a trece peste ele și de a se concentra pe ce știe să facă mai bine: să cânte. Astfel, Alina Eremia a lansat nenumărate piese care au primit aprecieri din partea publicului, care se aud și acum la radio și se bucură de o comunitate de fani care îi urmărește constant activitățile din viața profesională.

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mărturisit Alina Eremia în podcast-ul amintit anterior.

Citește și:
Liam Payne și Maya Henry s-au despărțit din nou. Cei doi și-au anulat logodna

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people