Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Edi Barbu: „Mi-a dat libertatea de a fi așa cum sunt”

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizz-ul românesc.

Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei, Edi Barbu: „Mi-a dat libertatea de a fi așa cum sunt”

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizz-ul românesc, cei doi fiind împreună de aproape 6 ani.

Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, Alina Eremia a vorbit despre relația ei cu Edi Barbu și modul în care s-au cunoscut în urmă cu 6 ani.

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și, după, am ieșit doar noi”, a povestit Alina Eremia.

„La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul„, a continuat artista.

„Edi m-a ajutat foarte mult să fac față criticii. M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Cumva, prin iubirea pe care mi-a acordat-o, m-a învățat să mă iubesc”, a mai spus Alina în lacrimi. „De vreo lună de zile sunt foarte emotivă. Nu pot să mă opresc. Și mi-am zis că nu vreau să plâng. (…) Probabil datorită felului în care m-a făcut să mă simt. Când te simți cea mai frumoasă, iubită, cea mai cea, te gândești: ‘poate e ceva de capul meu'”, a mai declarat Alina Eremia.

Întrebată ce a învățat de la partenerul ei, artista a completat: „Să mă iubesc pe mine, să mă ascult. M-a ajutat să fiu mai puternică și mai asumată, să mă redescopăr, iar artistic, dacă aveam anumite limitări, m-a ajutat să încerc, m-a încurajat, este un exemplu pentru mine. M-a încurajat să risc și să nu renunț. Mi-a dat libertatea de a fi așa cum sunt”. „El m-a cerut cumva așa, tatona subiectul. Și s-a aprins în mine o chestie, că sunt prea tânără, că nu sunt pregătită, era pragul mental. Și i-am spus că nu sunt pregătită”, a mai povestit Alina.

Citeste si:
Operațiunea Dulapul cu… Alina Eremia (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people