Gesturi de tandrețe în public: Prințul William și Kate Middleton nu ezită să-și arate iubirea

Prințul William și Kate Middleton au fost surprinși în culisele evenimentului Earthshot Prize.

Gesturi de tandrețe în public: Prințul William și Kate Middleton nu ezită să-și arate iubirea

Într-o nouă fotografie alb-negru de la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot Prize care a avut loc zilele trecute, Ducele și Ducesa de Cambridge par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Într-una dintre imaginile postate pe contul oficial de Instagram al ducilor, Kate își sprijină tandru mâna pe spatele soțului ei, în timp ce el se întoarce să vorbească cu ea. Iar acesta nu este singurul instantaneu care arată cât de strânsă este legătura dintre cei doi.

Fotografiile din culisele evenimentului sunt făcute de fotograful Getty Chris Jackson, care a avut acces exclusiv în apropierea cuplului regal. Acesta a declarat pentru revista People: „În mod evident, Ducesa s-a simțit mândră de ce a realizat [prințul William] prin acest proiect. Să vadă live efectul muncii uriașe pe care el a depus-o. A fost o seară cu adevărat specială.”

„Ei doi au o abilitate incredibilă de a îndrepta atenția asupra problemelor globale, și a lucra la acest proiect și a-l face să se întâmple a fost în mod clar un lucru important pentru [Duce]”, a mai spus Jackson.

Fotograful a subliniat și că William și Kate sunt mândri unul de celălalt și formează o echipă minunată, un lucru care se vede cu ochiul liber din orice imagine cu ei.

Începând cu 2021, Prințul William, prin The Royal Foundation, va acorda anual, timp de 10 ani, câte 1 milion de lire sterline către cinci activiști și antreprenori de mediu.

La eveniment, Kate a purtat o rochie Alexander McQueen pe care o are de 10 ani, în timp ce William a optat pentru un sacou de catifea verde-negru, pe care l-a combinat informal cu o helancă neagră.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ducesa de Cambridge a înmânat guvernului din Costa Rica premiul categoriei Protect and Restore Nature, în sprijinul unei inițiative de implicare a localnicilor în refacerea ecosistemelor în care aceștia trăiesc.

Citește și:

Hainele care fac diferența. Cum schimbă Kate Middleton fața monarhiei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video