Imagini inedite cu Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, din vacanța exotică

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, se bucură de o vacanță departe de România. Ce destinație au ales cei doi?

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, au decis să plece într-o vacanță la mii de kilometri de România. Cei doi au preferat să călătorească în Maldive, o destinație exotică care e preferată de foarte multe vedete autohtone.

Alina Eremia și iubitul ei se bucură din plin de vacanță, de relaxare și de experiențele oferite de o asemenea destinație. Artista a împărtășit cu fanii de pe Instagram mai multe fotografii din această vacanță superbă. De asemenea, Alina Eremia a publicat și un scurt video cu turul locației în care ea și partenerul ei își vor petrece următoarele zile. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Alina Eremia este discretă când vine vorba de viața ei personală. Cântăreața și iubitul ei, Edi Barbu, formează un cuplu de aproape 6 ani.

Alina Eremia a vorbit în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, despre relația ei cu Edi Barbu și modul în care s-au cunoscut în urmă cu 6 ani. Deși a preferat să își țină povestea de dragoste departe de ochii publicului, artista a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut despre iubitul ei. 

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și, după, am ieșit doar noi.”

Artista a povestit și cum a decurs prima întâlnire cu Edi Barbu. Alina Eremia a mărturisit că iubitului ei nu îi place să fie în lumina reflectoarelor. 

„La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul. (…) Edi m-a ajutat foarte mult să fac față criticii. M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Cumva, prin iubirea pe care mi-a acordat-o, m-a învățat să mă iubesc”, a adăugat Alina Eremia. 

Citește și:
Ce legătură surprinzătoare există între Anna Sorokin și Julia Fox?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people