Ce crede Barack Obama despre ținuta purtată de Michelle la învestirea lui Joe Biden

Fostul președinte Barack Obama nu înțelege ce a văzut toată lumea la celebra ținută a soției sale.

Ce crede Barack Obama despre ținuta purtată de Michelle la învestirea lui Joe Biden

În lipsa covoarelor roșii cu care ne-au obișnuit evenimentele din showbiz, învestirea președintelui american Joe Biden a făcut înconjurul lumii și datorită ținutelor vestimentare ale participanților. A fost o pârghie de lansare pentru cariera de model e Ellei Emhoff. A fost un moment excelent pentru paltoane și pentru ținute monocrome. Și un moment de neuitat pentru oricine apreciază stilul fostei prime doamne, Michelle Obama.

Michelle a purtat un outfit roșu burgund, cu o centură lată în jurul taliei, făcut special pentru ea de Sergio Hudson, același designer american responsabil și de ținuta purtată de Kamala Harris după învestire.

Dar nu numai hainele lui Michelle au făcut furori, ci și buclele ei mătăsoase și lejere, despre care s-a discutat intens pe TikTok, Instagram și Twitter, și care au făcut-o celebră pe stilista Yene Damtew.

Săptămâna trecută, Barack Obama a participat, în semn de susținere a librăriilor independente, la o întâlnire a clubului virtual de carte The Very Smart Brothas Book Club, la care se discuta despre memoriile sale, A Promised Land. Întrebat despre ținuta de succes a soției sale, fostul președinte american a răspuns cu sinceritate, spre amuzamentul participanților.

„Nu știu ce aveți cu toții cu Michelle și curelele ei,” a spus el. „Am întrebat-o pe Michelle despre asta seara trecută la cină. I-am spus:  ‘Ascultă iubito, ești superbă. Știi, chiar înțeleg de ce ești un fashion icon.’ Dar, i-am spus: ‘Părul tău era diferit? Că nu arăta atât de diferit.'”

„Deci nu am un răspuns,” a completat Barack, spre deliciul fanilor, „altul decât că știu că arăta bine și că arată mai bine decât mine.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Michelle Obama i-a lăudat ieri pe Instagram pe Ryleigh Madison Hampton și Zayden Lowe, doi copii care au recreat look-urile ei și al lui Barack Obama din ziua învestirii. „Rylen & Zaiden, you nailed it!” a scris Michelle.

Citește și:

Devenirea lui Michelle Obama sau ce am învățat dintr-un bestseller

Foto: Profimedia; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video