Cabral, dezvăluiri inedite despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și Adela Popescu: „Ne-am completat foarte bine”

Cabral Ibacka a dezvăluit detalii din culisele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” care s-a filmat în Republica Dominicană.

Cabral, dezvăluiri inedite despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și Adela Popescu: "Ne-am completat foarte bine"

Cabral Ibacka și Adela Popescu au prezentat împreună emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul s-a filmat în Republica Dominicană și foarte mulți sunt curioși să afle mai multe detalii din culise.

În cadrul unui interviu pentru Ego.ro, Cabral a făcut dezvăluiri despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și despre ceea ce s-a petrecut în spatele camerelor de filmat. Prezentatorul a spus că între el și Adela Popescu exista deja o relație de prietenie de multă vreme, iar proiectul a decurs cum trebuie datorită faptului că se înțelegeau foarte bine. 

„Adela este un partener foarte tare, foarte mișto, are experiență foarte multă și de direct, și de înregistrare, și de film, și ce vrei tu, și ne-am completat foarte bine. Oricum suntem prieteni, deja îmi plăcea de ea, dar profesional am mai colaborat acum ceva ani, am mai revenit acum după ce am mai acumulat amândoi experiență și a ieșit foarte bine. Seara, când aveam programul mai liber, ieșeam în stradă cu scaune și cu mese, pe cuvânt, cum vezi în filmele alea sud-americane, cu copii, cu căței, cu purcei, cu toată lumea grămadă. Mai trecea câte o mașină, mai strângeam alea, le puneam la loc. Nu aveau semințe, acolo era cu mango și cu banane.”

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Cabral și Adela Popescu au fost însoțiți în Republica Dominicană de către familiile lor. Prezentatorul a mărturisit că a discutat cu soția lui, Andreea Ibacka, dacă poate veni în experiența aceasta împreună cu cei doi copii, Namiko și Tiago. El a dezvăluit că dacă acest lucru nu ar fi fost posibil, nu s-ar fi implicat în proiect și a explicat și motivul.

„Mi-a fost extrem de bine cu familia alături. Nu aș fi plecat fără ei. Sub nicio formă. Nu poți să stai atât de mult departe de familie, te pierzi. Serios. Asta a fost discuția în familie. I-am zis Andreei că dacă ea poate veni, adică să mergem toți, fac proiectul, dacă nu, nu mă bag pentru că nu pot să plec de lângă ei”, a mai spus Cabral pentru sursa menționată. 

Citește și:
Lia Bugnar, declarație neașteptată despre relația cu Theo Rose: „Orice lucru la început are delicatețea lui'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people