Lia Bugnar, declarație neașteptată despre relația cu Theo Rose: „Orice lucru la început are delicatețea lui”

Lia Bugnar a oferit detalii despre relația cu Theo Rose, actuala parteneră a lui Anghel Damian.

Lia Bugnar, declarație neașteptată despre relația cu Theo Rose: "Orice lucru la început are delicatețea lui"

Lia Bugnar este printre cele mai cunoscute scenariste din România, care lucrează împreună cu fostul ei partener, Anghel Damian, la scenariul serialului „Clanul”. În serialul românesc joacă și actuala iubită a regizorului, Theo Rose, care a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că așteaptă primul copil împreună cu Anghel Damian.

Scenarista a vorbit deschis despre relația cu actorii alături de care colaborează, susținănd că de cele mai multe ori nu comunică foarte mult cu aceștia. Într-un interviu pentru Click!, Lia Bugnar a dezvăluit și ce relație este între ea și Theo Rose, protagonista serialului „Clanul” de la Pro TV. Întrebată în ce termeni a rămas cu fostul ei iubit, Anghel Damian, dar și dacă a vorbit cu artista până în prezent, scenarista a precizat că nu a avut niciodată un dialog cu aceasta.

Lia Bugnar, despre Theo Rose

Totodată, când a venit vorba despre sarcina lui Theo Rose, actrița a precizat că este un subiect delicat, sugerând că trebuie păstrată discreția. Potrivit declarațiilor sale, lucrurile „trebuie lăsate să se întâmple în felul lor”, fără să își expună părerea despre acest subiect.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în „Clanul”, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri. Cu actrița din rolul „Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. red. – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.”, a spus Lia Bugnar pentru Click.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Lia Bugnar și Anghel Damian s-au despărțit după mai bine de opt ani de relație. Cei doi nu și-au anunțat despărțirea până la apariția fotografiilor cu regizorul alături de Theo Rose. Totodată, cei doi nu au oferit detalii despre motivul despărțirii lor, până acum. Recent, în cadrul unei postări din mediul online, în care își laudă o bună prietenă, Lia Bugnar a dezvăluit și un detaliu despre despărțirea de fostul ei partener.

„Face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu’ pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu. „Sexi, hai să-ți fac niste poze!” așa sună un mesaj de la ea, o dată la câțiva ani. „Arăt ca dracu’, beibi, hai s-o lasam pe mai încolo!” „Cea mai mișto femeie din lume n-arată niciodată ca dracu'”. Și te trezești că zici da, n-ai cum să zici nu în fața cuiva care pare că știe despre tine lucruri pe care tu nu le știi.

Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. „Acum vreau să-ți fac poze” „Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă” „Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji”. Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. „Vezi, sexi, cât de frumoasa poți să fii'”, a povestit Lia Bugnar.

Citește și:
Lia Bugnar a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian și cum s-au întâmplat lucrurile

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people