Adela Popescu, imagine rară alături de unul dintre frații ei: „Relația dintre noi e atât de frumoasă”

Adela Popescu a publicat o imagine rară alături de unul dintre frații săi, împreună cu un mesaj emoționant.

Adela Popescu, imagine rară alături de unul dintre frații ei: "Relația dintre noi e atât de frumoasă"

Adela Popescu a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine adorabilă alături de unul dintre frații săi. Vedeta este foarte deschisă când vine vorba de familie, iar imaginile în care apare alături de părinți sau de frații ei strând mii de aprecieri în timp record. De această dată, vedeta a publicat o fotografie rară alături de fratele ei, împreună cu un mesaj emoționant.

Adela Popescu, fotografie de colecție cu fratele ei

Deși vedeta se bucură de o popularitate enormă, frații Adelei au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Astfel, fotografiile de familie sunt destul de rare, însă foarte apreciate de internauți. Prezentatoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a împărtășit cu fanii săi o imagine cu unul dintre frații ei, după un eveniment.

În timp ce Radu Vâlcan lipsește de acasă în această perioadă, Adela Popescu a fost însoțită la Ateneu de către unul dintre frați. Cei doi au imortalizat momentul printr-o fotografie adorabilă, vedeta transmițând că este recunoscătoare pentru familia pe care o are. De asemenea, în mesajul postat, actrița l-a asigurat pe soțul ei că totul este în regulă, fiind pe mâini bune.

„Le mulțumesc pentru multe alor mei, dar cel mai mult le mulțumesc pentru că mi-au făcut frați. Sau că le-au făcut fraților mei o sora.:) Voiam să mă împăunez și să spun că relația dintre noi e atât de frumoasă pentru că am avut grijă de ea și deci e meritul nostru. Dar de fapt trunchiul sănătos crește din rădăcini adânc înfipte în pământ, udate des cu dragoste și atenție. Ps: Imaginile sunt de la Ateneu. Frățiorul mai mare nu ne-a putut însoți, dar data viitoare venim în formulă completă. ❤️ Ps2: @raduvalcan, stai linistit, todo bien!”, a transmis vedeta.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi obișnuiesc să se tachineze reciproc pe rețelele de socializare, iar schimburile amuzante de replici de pe internet sunt adorabile.

Recent, cei doi au avut o „dispută” referitoare la mașina pe care Radu Vâlcan și-o dorește de ceva timp. Actrița a dezvăluit că este absolut șocată de dorința partenerului ei de a-și cumpăra o remorcă, pe care să o conducă și ea.

„Nu vreți să știți despre ce discutăm acum. Te rog să le spui ce mașină vrei să ne luăm, nu cu marcă, așa ca gen. Eu înnebunesc, efectiv. Tu mă vezi? Uită-te puțin la mine, sunt și eu… tu mă vezi conducând o mașină cu remorcă? Vă zic, eu sunt absolut șocată. Îmi doresc… nu mai zic nimic”, a transmis Adela Popescu.

„Doamne, vrea să luăm mașină cu remorcă. Cabral, numai tu ești de vină că ai zis că ai una cu remorcă și că e super”, a adăugat Adela Popescu. 

Citește și:
De ce ar fi divorțat Paula Seling, după 17 ani de căsătorie

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people