Adela Popescu, detalii despre relația cu mama lui Radu Vâlcan: „Mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă”

Adela Popescu a dezvăluit ce relație are cu mama lui Radu Vâlcan și cât de bine se înțelege cu ea.

Adela Popescu, detalii despre relația cu mama lui Radu Vâlcan: "Mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă"

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, care, împreună, au o familie superbă. Cei doi sunt părinții a trei băieți ce le fac fiecare zi mai frumoasă, iar viața de familie este cea mai mare prioritate pentru ei.

În ceea ce privește relațiile de familie, Adela Popescu a vorbit deschis despre cum se înțelege cu mama lui Radu. Prezentatoarea TV de la Pro TV nu s-a sfiit să dezvăluie ce relație are cu soacra ei, după 12 ani de căsnicie cu actorul.

Adela Popescu, despre relația cu soacra ei

Vedeta a declarat că se înțelege foarte bine cu mama lui Radu Vâlcan și nu se amestecă niciodată în problemele lor de familie. De asemenea, Adela a descris-o pe socra sa ca fiind o femeie extraordinară și foarte relaxată.

„Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții”, a mărturisit vedeta pentru unica.ro.

Cum o ajută mama lui Radu Vâlcan

Pentru a înțelege mai bine relația dintre ele, Adela Popescu a oferit și un exemplu concret în care mama lui Radu i-a fost un real sprijin. În urmă cu mai mult timp, când actorul se află în Thailanda pentru filmările emisiunii „Insula Iubirii”, prezentatoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut nevoie de ajutor cu cei trei copii, iar soacra ei i-a fost alături timp de două săptămâni.

„Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool”, a declarat, pentru unica.ro, Adela Popescu.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

De asemenea, un aspect foarte important în ceea ce privește relația dintre cele două este faptul că Radu Vâlcan nu a făcut-o niciodată să se îndoiască de prioritățile lui. Adela Popescu a povestit pentru sursa menționată că actorul a făcut-o mereu să se simtă cea mai importantă femeie pentru el. Acesta și-a împărțit atenția foarte bine, astfel încât să nu existe tensiuni.

„Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra, de obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine și atunci tu ca soție începi să evidențiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic”, a mărturisit Adela Popescu pentru Unica.ro.

Citește și:
Răspunsul perfect dat de Dana Rogoz celor care critică diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people