Răspunsul perfect dat de Dana Rogoz celor care critică diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, care se bucură de o carieră înfloritoare și de o familie care o susține în tot ce face

Răspunsul perfect dat de Dana Rogoz celor care critică diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

Dana Rogoz, în vârstă de 37 de ani, și Radu Dragomir, în vărstă de 55 de ani, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton și sunt împreună de 18 ani. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii superbi, Vlad și Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz l-a cunoscut pe soțul ei atunci când ea avea 16 ani, pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. Pe lângă relația lor de cuplu, cei doi colaborează și pe plan profesional.

Dana Rogoz are o relație foarte apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare, însă, ocazional, are parte și de comentarii deplasate din partea unor persoane care cred eronat că au dreptul să își dea cu părerea despre viața privată a altora.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când, la o fotografie cu Lia, fetița Danei, o persoană a criticat-o pe Dana Rogoz pentru diferența de vârstă dintre ea și soțul ei.

„Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de „moșulică” al tău, încurajezi fetele să-și găsească un „sugardaddy” și noi ăștia tineri stăm pe uscat, sau ce să fac să aștept să devin bătrân ca să pot fi fericit?!”, este comentariul răutăcios adresat Danei Rogoz.

Vedeta a reacționat imediat la acest comentariu, dar și fanii ei i-au sărit în apărare, așa cum este și normal în acest gen de cazuri.

„Trăiești într-o realitate a ta, tristă, cu niște tipare greșite, adânc înrădăcinate în mintea ta. Tu, „ăsta tânăr”, ai o mentalitate de moșulică. Iar asta clar nu te ajută”, este răspunsul perfect dat de Dana Rogoz.

Dana Rogoz, dezvăluiri despre căsătoria cu soțul ei, Radu Dragomir

Într-un interviu acordat recent, Dana Rogoz a făcut o serie de mărturisiri despre căsnicia ei și despre cum reușesc ea și Radu Dragomir să păstreze un echilibru între relația lor și viața profesională.

„Gelozii clar nu. Adică eu chiar trag de Radu să nu se ferească de expunerea pe care rolul de regizor i-o aduce. Mă gândesc acum și la premierele sau festivalurile la care am participat împreună, când Radu ar fi dat orice să sară peste momentul covorului roșu. (râde) Dar vorbind la modul serios, cred că filmul MO ne-a arătat amândurora, încă o dată, cât de mare respect și încredere avem unul în celălalt. Ne-am cunoscut pe platoul de filmare. Și când ne reîntâlnim, eu simt că nimeni nu crede în mine, ca actriță, mai tare decât o face el. Iar asta mă ajută enorm. Și același lucru cred că îi transmit și eu lui, în felul în care-l privesc ca regizor. E un flux de încredere neîntrerupt”, a declarat Dana Rogoz în interviul acordat OK Magazine.

Actrița a recunoscut că este norocoasă că are alături un partener care o susține și alături de care formează o familie unită și fericită.

„Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. Și sigur că primii ani din viața oricui sunt esențiali în formarea lui, sunt baza. Iar pentru acei ani le mulțumesc părinților”, a mai subliniat Dana Rogoz pentru sursa citată.

Citește și:
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre problemele din relația lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people