Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre problemele din relația lor

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au recunoscut cu ce probleme se confruntă în relația lor, fiecare dezvăluind ce îl deranjează cel mai mult la celălalt.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre problemele din relația lor

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă în relația lor, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit. Prezentatorul TV a dezvăluit care sunt lucrurile ce îl deranjează referitor la logodnica sa, în timp ce asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a recunoscut ce nu îi place la partenerul său.

Cei doi nu se sfiesc să ofere detalii neștiute despre relația lor și să recunoască în public că, uneori, se confruntă cu probleme. Ramona Olaru a dezvăluit ce o nemulțumește în privința relației cu Cătălin Cazacu, însă „momentul adevărului”, așa cum l-au numit ei, a fost însoțit de râsete și amuzament.

Ramona Olaru, despre ce o deranjează la partenerul ei

Potrivit declarațiilor vedetei, Ramona Olaru este deranjată de faptul că logodnicul ei este foarte ordonat când vine vorba de lucrurile din casă, însă nu păstrează aceeași ordine și în gândurile lui. Vedeta TV a profitat de interviul acordat pentru Antena Stars pentru a-l întreba pe Cătălin Cazacu de ce există această dezordine în mintea sa.

„De ce ești în casă ordonat și în cap împrăștiat? Pe mine asta mă omoară cel mai des, dar… N-am ce să fac, nu pot să îl schimb, atâta s-a putut”, a declarat Ramona Olaru la Antena Stars, citată de spynews.ro.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Cătălin Cazacu a recunoscut ce îl enervează la partenera lui

Pe de altă parte, Cătălin Cazacu a dat și el cărțile pe față și a spus ce îl supără cel mai mult la iubita lui. Prezentatorul TV a recunoscut că partenera sa îl cunoaște atât de bine încât știe exact când și cum să îl enerveze, fiind singura persoană care îi cunoaște „toate butoanele.”

„Dacă tot suntem la momentul adevărului, mă deranjează că este printre puținii oameni, dacă nu singurul om, care știe exact ce butoane să-mi apese ca să… știi momentul acela când simți că te urci pe tavan? În momentul acela, ea vine și îmi apasă butonul și trec prin tavan. Are toate butoanele, știe exact ce să facă, când să facă și să mă enerveze”, a povestit Cătălin Cazacu.

Citește și:
Controversă la Casa Albă după nunta nepoatei lui Joe Biden, Naomi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people