Namiko, fiica lui Cabral & Andreea Ibacka, a împlinit 4 ani. Ce petrecere inedită i-au organizat părinții

Namiko, fiica lui Cabral & Andreea Ibacka, a împlinit 4 ani, iar părinții ei i-au organizat o petrecere pe cinste cu această ocazie.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. S-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească. Sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Namiko, fiica lui Cabral & Andreea Ibacka, a împlinit 4 ani, iar cu această ocazie a avut parte de o petrecere care a avut ca temă Pirații din Caraibe și care a fost organizată de către părinți. Namiko s-a distrat alături de câțiva prieteni la un loc de joacă. Prezentatorul TV a postat pe contul lui de Instagram un mesaj special cu prilejul aniversării fetiței sale. 

„@namikoibacka face azi 4 ani. ❤️
Când au trecut… știu. Dar parcă prea au zburat.
Uaminilor, să vă fie și să ne fie bine toți copiii!”, a scris Cabral. 

De asemenea, și Andreea Ibacka a transmis un mesaj înduioșător în ziua în care fiica ei, Namiko, a împlinit 4 ani. 

„Eu întreb: „Cine e omulețul meu preferat?”
Ea strigă: „Euuuuu!”
[Pauza scurtă]: „Dar și Tiago, mami.”
LA MULȚI ANI, celui mai frumos suflețel! ♥️
Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! @namikoibacka face astăzi 4 ani 🎂 și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos!
Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare. Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă FAZAN.
De fapt, ea așa a fost dintotdeauna. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire semi buimac și ea avea ochii cât cepele, mega atentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100.
Și e familistă convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem TOOOOȚI. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. TE IUBIM, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte! ♥️”, a fost mesajul transmis de Andreea Ibacka.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

De asemenea, într-o altă postare publicată pe Instagram, Andreea Ibacka a vorbit despre tematica pe care Namiko și-a dorit-o pentru petrecerea ei. 

„După bebelușeală și o porție zdravănă de pandemie, aniversarea primilor 4 ani a venit cu dorințe clare din partea aniversatei, @namikoibacka: PETRECERE LA LOCUL DE JOACĂ. CU PRIETENII MEI, mama și tata.
Și cum orice petrecere contemporană are o tematică, nu se întâmplă așa fără brief, cum ne distram noi ca inconștienții la bairamurile de la bloc 🤣… sărbătorita a dat tonul.
Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? 🤔
Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe. 🏴‍☠️⛵️
După 1 lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa.
LA MULȚI ANI, Namiko! ♥️
Ăăă, Elizabeth Swann. 🏴‍☠️”

Citește și:
Ce părere are Irina Rimes despre comentariile răutăcioase la adresa ei: „Nu am cum să…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people